Botó Contacta amb Badaweb

Carrils bici i parkings inexistents - Foto denúncia

Carrils bici i parkings inexistents

Autor: 4637Publicada: 21.05.08Lloc: Badalona en general

Fotografía de Carrils bici i parkings inexistents

No entenc com una ciutat com Badalona -amb 225.000 habitants, si no m'equivoco- pot tenir una xarxa de carrils bici tan precària, pràcticament nul·la.

En un temps en el que s'hauria d'apostar fort pel transport públic i els desplaçaments amb mitjans de transport sostenibles (com la bicicleta), l'Ajuntament de Badalona sembla no estar massa per la labor...

Exceptuant els carrils bici del Passeig Marítim (paral·lel a La Rambla), i el de la Riera Canyadó, jo no n'he vist cap més.

Relacionat amb el mateix tema, també vull deixar constància dels pocs aparcaments que hi ha per a bicicletes, que a més són molt petits. En les fotos podeu veure els pocs que jo conec: Via Augusta (davant les oficines de l'Ajuntament), Sta. Madrona (davant l'Escola Minguella), La Rambla (prop del Mc Donald's) i Avda. Martí Pujol (estació Renfe).

Aquesta manca d'infraestructures no fomenta l'ús de la bicicleta per part dels ciutadans, la qual cosa resulta preocupant per la qualitat de l'aire que respirem. No cal oblidar que Badalona és una de les ciutats més contaminades d'Espanya, juntament amb Alcorcón, Madrid, Getafe, Valencia, Barcelona, Alcobendas, Leganés, Santa Coloma, Fuenlabrada, Sabadell, Zaragoza i Córdoba.

Imatges relacionades

Situació en el mapa

mapa

Comentaris

  • #1 antonio, diu:
    22.05.08

    tienes razon, desde del barrio de artigas nos estamos interesando por este tema, dicen que hay un estudio para mejorar lo del carril bici, tambien hay que decir que desde la parada de metro de sant roque a la parada de pep ventura tenemos un nuevo carril bici, es insuficiente pero esperamos que sea el principio de una ciudad que apueste por este tipo de transporte.

  • #2 Dolors, diu:
    11.08.08

    No sabia que Badalona es una de las ciudades más contaminadas de España. ¿Y no les da vergüenza a nuestros políticos locales???? Lo tendré en cuenta a la hopra de votar!!!! En cuanto a los carriles y aparcamientos para bicicletas, estoy totalmente de acuerdo con la denuncia y la exigencia al Ajuntament para que habilite más y mejores de ambos. Si vas con bici no tienes más remedio que atarla a un poste, faril o árbol porque no hay aparcamientos, o circular entre los coches porque no disponemos de carriles bici. Uno de los sitios que podrían empezar a poner aparcamientos de bicicletas sería en la Plaza Mag Li Chan (creo que se llama asi), alli esta la AAVV del Raval y es imposible aparcar el coche!!!!! Ojalá nos oigan las autoridades competentes..... Saludos Dolors.

  • #3 Jordi, diu:
    06.11.08

    Yo también veo necesarios más kilómetros de carril bici, sobretodo en Av Martí i Pujol para poder ir al tren. Ciudades como Terrassa ya tienen su servicio de carriles Bici e incluso de prestamo de bicis que parten de la estación de RENFE y permiten ir por toda la ciudad. Estamos obligados a ir por la calzada y de los dos carriles que hay, el de la derecha está inutilizado por la gran cantidad de autobuses que se han desviado a esta vía, con lo cual has de ir por el carril de la izquierda, junto con coches y autobuses que cambian a otro carril y van a mayor velocidad.

  • #4 Jaume , diu:
    08.12.08

    Si Ja veig que aixo de possar Zones blaues fer tranvies i deixa passa i construir transport public per alla on sigui en tal de recaudar es lo que els hi agrada als ajuntaments ojala es fixesin una mica mes en els petits usuaris de la bicicleta pero segur que si o fan es per xuparnos mes la sang segur que ens possan un bicing per fer veure que o promouen per segur que es per recaudar d alguna manera atraves de aixo en mes de possar nos ventatges tot son travetes avure si possan un guardia que ens vigili les bicicletas en aparcaments publics com la estacio de renfe o la biblioteca o en llocs centrics, en ves de posar urbans per posar multes si pasen 5minuts de l hora que ja ens han cobrat ... segur que si ofessin aixi podriam anar a molts mes llocs sense patir per ens robin la bici sigui mes bona o mes dolenta ja que no es pot tancar com un cotxe en fi aqui teniu un comentari mes

  • #5 mascalvin, diu:
    08.12.08

    al lado magic badalona an puesto un carril bici, lastima que la pendiente que hay en esta calle no la supera ni contador cargado de epo.

  • #6 aureli, diu:
    09.01.09

    Tans sols proposar l'existencia de carrils bici desde els diferents barris (per exemple mercats municipals) a les estacions de METRO, doncs no hi ha forma d'arribar per el carrer amb la circulació ni es pot utilitzar el BUS. Gracies

  • #7 MoisesioM, diu:
    09.09.09

    En resumen, yo creo que pasan olímpicamente de este transporte tan limpio y saludable en el ayuntamiento... Bendito Magic...

  • #8 parentesi, diu:
    25.01.10

    + bicis i - cotxes!!
    Badalona no té precisament una orografia massa apte per arribar fàcilment a tot arreu amb bicicleta, encara que sí amb les elèctriques (amortitzades en poc temps), amb les quals no arribes ni a suar (oficinistes, gent gran,...).
    Es podrien fer moltes més coses per la ciutat sense la necessitat d'engegar un motor de combustió, si hi hagués més facilitats per uns vehicles d'emissions pràcticament 0. Sense deixar de banda el benefici físic i la millora de la salut general de l'usuari (menys metges pot ser).
    Un punt important és la seguretat de que l'usuari trobarà la bicicleta que deixa lligada a l'aparcament (de l'estació, p.ex.) tal i com l'ha deixat abans d'anar a treballar. Que crec que hi ha uns tipus (bandes) especialitzades en destroçar-les i/o robar-les CADA DIA del mon (jo crec que fitxen i tot), deixant-ne només les restes (que tampoc no treu ningú i s'acumulen).
    SI JO NO FAIG SERVIR LA BICICLETA PER FER GESTIONS/COMPRES A BADALONA ÉS PER QUE SÉ QUE, COM LA PERDI DE VISTA UNS MINUTS, HAURÉ DE TORNAR CAP A CASA A PEU (cag...nt-me en tot el cag...ble).

  • #9 salva, diu:
    23.02.10

    Jo crec que una ciutat del tamany de Badalona, mereix un ajuntament una mica més ficat i preocupat en aquests temes. Jo em desplaço diariament amb bicicleta (m'arrisco vull dir), malgrat la orografia dificil de pujades i baixades, malgrat la inexistència de carrils, (vergonyós) i la destrucció impune dels pocs que funcionaven. (de gorg a pep ventura) l'unic en que s'inverteix amb presses i corregudes es en tot allò d'on es pot treure benefici.(parkings municipals per exemple). Això si, a la web de l'ajuntament diu que n'hi han x km de carril i un projecte de nosequants mes i un mapa petit i pollos mes vell que la picor per tal de que a l'apartat de mobilitat surti la bici, no els dona vergonya¡¡¡. a mi si, en fi per cert el carril d'el màgic, a banda de ser el mateix tourmalet, no se on arriva, tots els de badalona estan fragmentats i son totalment inutils i el de vora platja, nomes amb pintar dues linies i una bicicleta al terra no es suficient per que l'adoquinat que hi ha com no portes una bona suspensió de davant, se t'adormen fins els collons de la vibració, tot malament i una perdua de temps i de diners, es nota que ningun politic va en bici¡¡

Afegir comentari

Deixa un comentari sobre "Carrils bici i parkings inexistents"

Badaweb.com no és responsable del que expressin els seus usuaris. Tantmateix, es reserva el dret d'esborrar qualsevol misstge que ofengui directament a una persona o entitat, o que tingui qualsevol missatge de caire xenòfob, discrimini sexualment, o atempti contra la propietat intel·lectual de qualsevol entitat o persona.

publicitat

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat