Botó Contacta amb Badaweb

IKEA Quina Bona Idea!!! per els apofitats... - Foto denúncia

IKEA Quina Bona Idea!!! per els apofitats...

Autor: 4901Publicada: 30.06.09Lloc: Parking Ikea Badalona

Fotografía de IKEA Quina Bona Idea!!!  per els apofitats...

Bé com es pot veure a la foto la plaça d'0aparcament que ocupa el "flamant" mercedes es una plaça per a "families" son places situades mes aprop de la porta d'entrada a igual que les de minusvalida per a facilitar que si vas amb cotxets de nens, o nens petits etc. etc no t'hagis de passejar per tot el parking... don bé jo amb el meu senzillet cotxe i el meu nen de 2 mesets estava esperant que sortis el que hi havia per aparcar, pero com va sortir per la meva banda va arribar una curentona amb el seu super mercedes.... I SOLETA MES SOLETA QUE LA UNA i ja veieu... jo vaig haver d'aparcar a la quinta punyeta de la porta amb nen carro y bosses per que ella no es canses de caminar al anar a comprar....

VISCA L'EDUCACIO DELS NOSTRES ADULTS.... DESPRES DIUEN DELS JOVES (ja sé que no seran tots) pero quina casualitat que sempre que em pasa alguna cosa d'aquestes o que algu aparca en zona de minusvalids o reservades a "gent especial" sempre o cuasi sempre el que va al volant es "MAYORCITO"

 

Imatges relacionades

Situació en el mapa

mapa

Comentaris

  • #1 titus, diu:
    05.10.09

    Quina barra! De tota manera, algú que fos acreditat li va cridar l'atenció? N'hi ha per tot arreu de gent aprofitada!

  • #2 Spiffspiff, diu:
    24.11.09

    A nosaltres ens va passar el mateix i vam anar a queixar-nos a la botiga i ens van dir que no podien fer-hi rés.

  • #3 Pinxo, diu:
    18.01.10

    ya ves tu que te costaba pasar por su lado y rayarle el coche o pincharle las ruedas, es que hay que pensar!!!! xDDD

  • #4 poli, diu:
    25.01.10

    no en feu demagògia. l'edat res a veure amb aquestes coses. és que els joves són impoluts?. ahir a granvia2 va estacionar una neneta a l'aparcament davant mateix de la porta reservat a motos. la mala educació no en té d'edat: en tinc 50, un mercedes i no se m'acud fer aquestes coses.

  • #5 RUPERT MARTINEZ, diu:
    18.02.10

    Si la Guàrdia Urbana es fes el càrrec i la grúa retirés el cotxe, segur que s'ho pensarien dues vegades per aparcar el cotxe en un lloc reservat per a persones discapacitades.

Afegir comentari

Deixa un comentari sobre "IKEA Quina Bona Idea!!! per els apofitats..."

Badaweb.com no és responsable del que expressin els seus usuaris. Tantmateix, es reserva el dret d'esborrar qualsevol misstge que ofengui directament a una persona o entitat, o que tingui qualsevol missatge de caire xenòfob, discrimini sexualment, o atempti contra la propietat intel·lectual de qualsevol entitat o persona.

publicitat

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat