Botó Contacta amb Badaweb

Les voreres son per aparcar, no per passejar - Foto denúncia

Les voreres son per aparcar, no per passejar

Autor: 4901Publicada: 30.06.09Lloc: Carrer Santa Maria dia 08/06/2009

Fotografía de Les voreres son per aparcar, no per passejar

Aquestes cinc fotos han estat preses en el marge de cinc minuts, al carrer Santa Maria entre C/ Prim i C/ Torrebadal el dia 8 de juny quan vaig tenir la brillant idea de sortir a donar un vol amb el petitó de la casa... dic brillant idea perque a la tornada vaig haver de fer peripecies per arribar a casa...  per lo vist jo no tinc dret a passejar per la vorera ja que es zona d'aparcament... i lo pitjor es que aixo passa CADA DIA... I A SOBRE EL COTXE VERMELL QUAN PUJAVA A LA VORERA EM VEIA VENIR AL EL CARRET... LI VA DONAR EXACTAMENT IGUAL... podria estar tot el dia fent fotos i a sobre el SEAT que es veu de cara al pujar a la vorera va tombar l'abre... es veu que no en tenia prou en fotre a la gent sino que tambe havia de fotre a l'abre....

AIXO ES UNA VERGOÑA

Imatges relacionades

Situació en el mapa

mapa

Comentaris

  • #1 kiko, diu:
    03.07.09

    Operatiu : 1. Treus el nen 2. engantxes unes xapes metal.liques o similar als laterals del carret ( en concret a la banda dreta del carret) 3. fas marxa enrera i et tires a tova velocitat per mirar de passar pel forat que el desgrac... t'ha deixat pel carret 4. Si no passa, mala sort. un pare que t'entén perfectament, de professió chapista i que vol tenir mes feina. A més li clavaré un 30% de més en el preu.

  • #2 anonim, diu:
    14.07.09

    pues si molesta apuntaty la matricula i ke sel endugui la grua i li posin una bona multa per molestar i aparcar malament vale kiko

  • #3 DAVID, diu:
    17.07.09

    La grua!!! Pero pobrets!! si tenen molta feina a emportar-sen els que aparquen "malament" (fora de la ratlla blanca) en els aparcaments gratuits de devant l'estació de RENFE, als que aparquen "malament" al costat del pas a nivell devant la lotja, els que aparquen "malament" en els reservats minusvalits a hores que no son utilitzats (nit), en definitiva EL MINIM ESFORÇ AMB EL MAXIM BENEFICI

  • #4 ANNA, diu:
    06.09.09

    "els que aparquen "malament" en els reservats minusvalits a hores que no son utilitzats (nit)" QUE PASSA QUE ELS MINUSVALIDS NO SURTEN DE NIT? HO TENEN PROHIBIT?

  • #5 Montse, diu:
    06.10.09

    Jo agafaria les claus de casa i el ratllaria d'amunt avall! segur que es d'algun nen "piju" que deu tindre calers per reparar el cotxe, que de fet es l'unic que els hi ocupa la vida.

  • #6 wito, diu:
    18.01.10

    El que es una vergonya és que en aquest poble tenir un cotxe és necessàriament sinònim de tenir una plaça d'aparcament llogada o de propietat, ja que no hi han suficients places públiques i la gent ha d'abandonar el cotxe (màquina amb un preu prohibitiu per a la classe mitja però altament necessària) en indrets i situacións en que el vehícle es susceptible de mil i una desgràcies. No denunciis el conductor que aparca malament, sino l'ajuntament que no mou el cul per crear places d'aparcament en zones de badalona on son altament necessàries.

  • #7 Jordi, diu:
    07.04.10

    Aqui a Badalona tot funciona igual, l'unic esperit de l'ajuntament es el de recaudar, però no pas el de vetllar per els ciutadans, on són els policies de barri? n'hi han?

  • #8 DAVID, diu:
    20.04.10

    ANNA... reina... si per casualitat tornes a llegir aquests comentaris, vull aclarir-te que LA RESERVA PER A MINUSVALIDS A LA QUE FAIG REFERENCIA ES PER ACCEDIR A LES DEPENDÈNCIES UN CENTRE OFICIAL DE L'AJUNTAMENT. DUBTO MOLT QUE VAGIN A FER QUELCOM A LA NIT!!!

  • #9 mascalvin, diu:
    22.05.11

    Fomentar el tener una plaza de aparcamiento en uso , se podrìa traducir en disfrutar de algun incentivo ya sea a nivel de descuentos en el Ibi, o similares, la compra o el alquiler de dichas plazas se dispararìa y tendrìamos menos coche en las calles y menos contaminaciòn visual, que tambièn es importante.

Afegir comentari

Deixa un comentari sobre "Les voreres son per aparcar, no per passejar"

Badaweb.com no és responsable del que expressin els seus usuaris. Tantmateix, es reserva el dret d'esborrar qualsevol misstge que ofengui directament a una persona o entitat, o que tingui qualsevol missatge de caire xenòfob, discrimini sexualment, o atempti contra la propietat intel·lectual de qualsevol entitat o persona.

publicitat

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat