Botó Contacta amb Badaweb

EL CENTRE BRUT DE BADALONA - Foto denúncia

EL CENTRE BRUT DE BADALONA

Autor: 4890Publicada: 08.06.09Lloc: L'ESTACIO DE BADALONA I ENTORN

Fotografía de EL CENTRE BRUT DE BADALONA

Badalona centre està millorant la seva cara front el mar, amb parcs, pisos d'alt estànding, terrassetes, etc. Però algú ha pensat en la netejar-li la cara? És cert que hem de viure amb aquesta barrera front el mar que representa la via del tren, però cal que sigui tan bruta, és necessari que la primera imatge que dona Badalona als visitants que venen o que la veuen des de les vies del tren sigui una deixalleria pública? És quelcom recent? No, ni molt menys, i cada any empitjora, però sembla que ningú se n’adoni. De veritat que no en podem fer res?

Imatges relacionades

Situació en el mapa

mapa

Comentaris

  • #1 nsoler, diu:
    04.07.09

    Totalment cert, Badalona fot fàstic... No sé si és competència de l'Ajuntament o de RENFE mantenir-ho net, però pel que es veu a les imatges és LAMENTABLE... També em sembla penosa l'actitud dels qui ho van abocar, ells són els principals responsables!

  • #2 MFB, diu:
    20.07.09

    Tens tota la raó, que podem fer perquè ho arreglin?? algú sap on ens hem de dirigir??, només hem de veure que els barris dels voltants com fan més soroll els hi arreglen tot, deu ser que nosaltres no paguem impostos!!! (jejeje) Be, crec que ens hauriem d'ajuntar uns quants i moure'ns perque tot el que han fet per les rodalies del tren desde el carrer cervantes fins el centre fa pena, com la plantada d'arbres tots torts de les placetes maria assumpta etc.. que no ho veuen o es lamentable tenir que pagar perque facin disbarats.

  • #3 Jose, diu:
    29.07.09

    Tan penoso es que este sucio y dejado como que al ayuntamiento le de por arreglar cosas como el puente elevado en el momento que mas se utiliza para el paso a la playa, quizá el alcalde no pase sus vacaciones en Badalona pero los que si lo hacemos y especialmente los que queremos ir a la playa estamos indignados con esta decision

  • #4 josep , diu:
    10.02.11

    es una verguenza como tienen olvidada esta calle,ademas es un peligro porque los coches pasan a toda pastilla,en toda esa calle, sin acera a pie de puerta,solo el ayuntamiento se movera cuando pase una desgracia,penoso

Afegir comentari

Deixa un comentari sobre "EL CENTRE BRUT DE BADALONA"

Badaweb.com no és responsable del que expressin els seus usuaris. Tantmateix, es reserva el dret d'esborrar qualsevol misstge que ofengui directament a una persona o entitat, o que tingui qualsevol missatge de caire xenòfob, discrimini sexualment, o atempti contra la propietat intel·lectual de qualsevol entitat o persona.

publicitat

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat