Botó Contacta amb Badaweb

Això s'enfonsa - Foto denúncia

Això s'enfonsa

Autor: 4773Publicada: 16.12.08Lloc: Av/ Marques de Mont-roig

Fotografía de Això s'enfonsa

Això s'enfonsa amb la xapa o sense ella. La xapa l'únic que fa és molestar a tots els veïns cada vegada que passa un camió per ella i són bastants els que passen des de les 8.00 AM. fins i tot les 8.00 PM. Impossible de suportar.

Imatges relacionades

Situació en el mapa

mapa

Comentaris

  • #1 enric, diu:
    23.12.08

    Ondia, doncs si veieu les rajoles del carrer de'n Cueta, veureu que no anem bé.

  • #2 jordi, diu:
    13.01.09

    Demanaria al Sr. Alcalde, que fes una petició a la ASO (empresa organitzadora del Dakar) perque l'any vinent es pugui celebrar l'etapa reina a Badalona. No cal anar al desert d'Atacama, o a Mauritania, nomes cal que passin per l'Avinguda Maresme i carrer Guifré un parell de vegades i veuran la duresa de l'etapa. L'estat del carrers de Badalona és lamentable. No se com no els hi cau la cara de vergonya. Sr. Alcalde, posis les piles d'una vegada i abandoni aquest posat de fatxenda i perdona vides. Sr. Falcó, deixi de passejar per la Rambla els diumenges al mati com si fos el xerif del poble i treballi per la ciutat. La gent de Badalona no es tonta i sabrà que fer-ne del seu vot a les properes eleccions. No els paguem per lluir, els paguem perque treballin.

Afegir comentari

Deixa un comentari sobre "Això s'enfonsa"

Badaweb.com no és responsable del que expressin els seus usuaris. Tantmateix, es reserva el dret d'esborrar qualsevol misstge que ofengui directament a una persona o entitat, o que tingui qualsevol missatge de caire xenòfob, discrimini sexualment, o atempti contra la propietat intel·lectual de qualsevol entitat o persona.

publicitat

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat