Botó Contacta amb Badaweb

I JO, PER ON PASSO? - Foto denúncia

I JO, PER ON PASSO?

Autor: 4728Publicada: 09.10.08Lloc: C/SANTA BARBARA - C/ MARAGALL

Fotografía de I JO, PER ON PASSO?



Han passat més de 5 anys des que vaig començar a passar diariament per aquest carrer, i veig que aquest ajuntament que s'omple la boca de bones paraules i que diuen que treballaran per la Badalona de les persones, alhora de la veritat, com sempre: MENTIDES. Quants anys més hauràn de passar perque retirin aquest pal del mig de la vorera? Si per poder passar amb un cotxet de nen, hem de baixar de la vorera, si mai passa res, l'ajuntament tindrà alguna responsabilitat?

Imatges relacionades

Situació en el mapa

mapa

Comentaris

  • #1 xavier, diu:
    16.10.08

    espero que no tan solo sean las mejorias para la calle santa barbara sino que todas estas callers que excisten en nuestra ciudad como la calle colon y las aseras que ay en mi calle que es una berguenza que para que los niños ya granados con pelos en el pecho los tengan que traer sus padres en coche y ponerlos en cima de la asera destroxzando todas las aseras y no respetando las aseras para los peatones........ es una berguenza ..... a mi calle es enrric borras ..que yo no me escondo

  • #2 Nacho G. H., diu:
    28.11.08

    El ayuntamiento no vale para nada mas que para recaudar dinero a base de multas de zona azul y similares, y mas ahora en campaña de navidad. Es una vergüenza que se preocupen solo de eso y se olviden de los problemas reales de los ciudadanos, como es en este caso. ¿Creen ustedes que al Sr. Alcalde le importa si usted puede pasar por ahí o no? Gracias ayuntamiento por no hacer nada mas que robarnos dinero de manera descarada.

  • #3 laura, diu:
    07.12.08

    es veritat que les voreres són una porqueria, et trobes un pal al mig o cotxes pujats a la vorera el que dificulta el pas de persones amb cotxets de nadons o cadires de rodes. es fa realment imposible passejar per la ciutat.

Afegir comentari

Deixa un comentari sobre "I JO, PER ON PASSO?"

Badaweb.com no és responsable del que expressin els seus usuaris. Tantmateix, es reserva el dret d'esborrar qualsevol misstge que ofengui directament a una persona o entitat, o que tingui qualsevol missatge de caire xenòfob, discrimini sexualment, o atempti contra la propietat intel·lectual de qualsevol entitat o persona.

publicitat

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat