Botó Contacta amb Badaweb

piscina de verano - Foto denúncia

piscina de verano

Autor: 4671Publicada: 26.06.08Lloc: badalona

Fotografía de piscina de verano

Me gustaria saber por que en badalona (concretamente pep ventura) que es donde vivo no tiene una piscina, tanto exterior como deportiva, creo que esta zona en concreto esta dejada de la mano de Dios, ya que no tenemos tampoco colegios publicos, ni guarderias . Bueno lo dicho , unas piscinas como tienen en tanto sitios, con su cesped...etc., tan necesria para el verano.

Imatges relacionades

Situació en el mapa

mapa

Comentaris

  • #1 Neus, diu:
    06.07.08

    Crec que els veïns descontents del barri del Progrés (i Pep Ventura) ens hauriem d'unir per reivindicar fortament el que pensa molta gent: el barri està molt deixat, falten comerços, voreres ben fetes i més arbres a les places (i més netes). L'enllumenat és insuficient un cop passat el c/ Roger de Flor, direcció C/Ponent.hem de fer alguna cosa!!!

  • #2 irene, diu:
    28.07.08

    Una escola bressol, les voreres ben fetes, l'enllumenat correcte als carrers... fan falta unes bones instal·lacions a badalona sigui el barri que sigui.
    Però és necessària una piscina amb gespa a cada barri? Dediquem-nos a pensar per un moment en tota l'aigua que es perd en les piscines públiques i privades durant l'estiu...
    Lluitem per la qualitat d'allò necessàri, no per la comoditat d'allò innecessàri.

  • #3 vei, diu:
    29.08.08

    Estic d'acord amb tots vosaltres. I qué hem dieu de l'assistència sanitària pública?. Hem d'anar a més d'un km. Els avis han d'agafar taxi. Intolerable. Les voreres són impracticables a la majoria dels carrers. No hi han zones verdes. A Pep Ventura a sobre col.loquen un parking a superfície (contra tota llógica urbanística). Sabeu si hi ha una AA.VV al barri per agrupar-nos?

  • #4 Esther, diu:
    12.09.08

    Sí que hi ha una associació, està al carrer General Weyler, tot i que no conec quins temes tracten. Jo hi visc a aquest barri de tota la vida i sincerament, és una vergonya com el tenen. Pensava que amb totes les noves vivendes li donarien una empenta, però no ha estat així. De fet, jo em vaig comprar un pis fa 6 anys al carrer Guifré amb la "promesa" que arreglarien el carrer perquè estava aprobat per l'ajuntament i encara estem esperant. La meva mare viu a General Weyler, que l'han arreglat baixant de la muntanya fins el carrer Guifré, però de Guifré a Industria és una vergonya, no pots caminar per les voreres i et deixes els amortiguadors del cotxe quan hi passes.

  • #5 miquel, diu:
    26.10.08

    EL AYUNTAMIENTO como siempre dando por saco al ciudadano de a piè, tienen menos seriedad en este municipio y màs poca verguenza que donde no la fabrican, solo especulan , mienten y se cubren las espaldas y los bolsillo con buenos sueldos alimentando a sus vasallos que pululan a su alrededor y a los ciudadanos nos dan las sobras, vease: aceras en mal estados, obras que duran una eternidad, comercios cerrando, funcionarios que no dan ni golpe, la guadia urbana que solo aparece cuando hay sangre, las placas con el nombre de las calles estan podridas, las cloaclas apestan por doquier, las plazas descuidadas, sucias y faltas de zonas ajardinadas, los festejos de algunos barrios (la festa de la tardo por ejemplo) rozan el bochorno y florece la poca inversion de dineros por parte del consistorio, en fin una pena de Ciutat, el legado de la sra. Maite y la continuaciòn de este mediocre alcande que no esta a ala altura de lo que tiene entre manos haran de BADALONA se unda màs en la indiferencia y la ambiguedad. Eso sì, todos o casi todos volveremos a votar a los mismos otra vez. PD:Los terrenos del Magic Badalona fuè en su dìa una donaciòn de una Sra. viuda al consistorio acambio de unos equipamientos para los Badalonins.....dicho y hecho !

  • #6 Anna, diu:
    29.10.08

    Estic d'acord amb tots els comentaris que s'han fet anteriorment. Sóc veïna del C/Maria Auxiliadora i fa anys que no veig cap millora en serveis al ciutadà, especialment pel que fa a l'apertura de supermercats (ja que només hi ha petits comerços d'alimentació) i de guarderiesm especialment després de l'augment de veïns amb les noves vivendes. Pel que fa a un centre sanitari, crec que n'estan fent un al C/Garriga entre Progrés i Indústria. A la web de l'Ajuntament de Bdn també podeu deixar la vostra queixa o proposta sobre aquests temes, per fer més soroll. Més idees perquè ens facin cas?

  • #7 pepventurera, diu:
    16.03.09

    En resposta al post inicial anomenat Piscina de verano, la meva opinió és que a pocs minuts de la Plaça Pep Ventura tenim la platja i que la piscina de verano és pròpia de ciutats com Madrid que no tenen platja.

  • #8 Piscinas en Badalona, diu:
    25.04.09

    Ningun barrio tiene piscina municipal, ni de verano ni deportiva. En Badalona solamente hay una piscina publica que yo recuerde, a Badalona le faltan equipamientos, muchos equipamientos, piscinas, parques en condiciones... El ayuntamiento ha dejado que todo se privatice... menudos ladrones, lo peor es que la gente les sigue votando... Pues nada, seguiremos igual.

  • #9 karloska, diu:
    05.11.09

    Pscines i un bon gimnàs de l'ajuntament és el que cal. Des de la plana fins gorg no hi han unes bones intal·lacions on es pugui anar a fer esport amb un preu digne i on poder anar a nedar. A Sant Adrià hi ha un gimnàs que vaig estar apuntada molt de temps i és una canya. El nostre ajuntament podria prendre ejemple i fer un per aquesta zona de les mateixes condicions. Realment recordo que quan era petita i veia badalona era un poblet de pescadors encantador, que ha anat creixent en edificis però no han tingut en compte les necessitats dels ciutadans. Al mas ram també hi ha un gimnàs molt guapo, i a sistrells i als pepventurerus que ens donguin "coliflor" AAAAAHHHHHH quina ràbia!!!!!!

Afegir comentari

Deixa un comentari sobre "piscina de verano"

Badaweb.com no és responsable del que expressin els seus usuaris. Tantmateix, es reserva el dret d'esborrar qualsevol misstge que ofengui directament a una persona o entitat, o que tingui qualsevol missatge de caire xenòfob, discrimini sexualment, o atempti contra la propietat intel·lectual de qualsevol entitat o persona.

publicitat

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat