Botó Contacta amb Badaweb

Marxar de Badalona

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Wendy
03.06.2007 a las 21:54:07
Marxar de Badalona

Hola! Vull expressar la meva indignació pels escandalosos preus dels habitatges a Badalona. El fet de no haver pogut accedir a un pis a Badalona m'ha obligat a marxar de la meva ciutat, on he nascut, he crescut. on estan els meus records, una ciutat que m'agrada i estimo. Després de visitar diverses immobiliàries i veure 'trunyos' de pisos pels quals em demanaven una fortuna vaig haver d'optar per fer la recerca en altres poblacions més allunyades de Barcelona i on el preu és una mica més assequible. La meva parella i jo no podem pagar 55 ni 60 ni 70 milions de pessetes per accedir a una primera vivenda i crec que com nosaltres molts altres joves. Considero que els dos tenim un bon sou però tot així tal i com estan els interessos, els números no ens sortien (perquè un altre tema és l'abús que cometen els bancs en concedir les hipoteques, condicions diverses, comissions, assegurances, avals, etc) Comprar un pis actualment en una zona més o menys cèntrica de Badalona s'ha convertit en un luxe apte per molts pocs, alguns afortunats que s'ho poden permetre. Vaja, que has tenir les butxaques ben plenes. Conec altres casos de joves, amics nostres que també han hagut de patir 'l'exili' de la nostra ciutat. Però clar, de l'abusiu preu de la vivenda ningú té la culpa, tothom es renta les mans, quina cara! Els polítics no fan res per resoldre aquest problema perquè no els dona la gana i no els interessa. Es pensen que som tontos? que per fer 4 grapats de pisos de protecció oficial ens callaran la boca i solucionaran el tema? Sort que els joves ens hem començat a mobilitzar per protestar contra aquest abús. Ja n'hi ha prou!

#1
Badalonino
03.06.2007 a las 22:38:41
Marxar de Badalona

Mucha de la culpa del sobreprecio de la vivienda, la tienen las inmobiliarias especuladoras que con contratos al vendedor retienen el piso para ellos hasta que lo venden y se llevan beneficios en algunos casos de un 5% de su precio por venta. Pueden retener el piso 1 o 2 años hasta que logran venderlo por la burrada que le pide su cliente, sin mirar que es de 2ª o 3ª o 4ª mano...Pagar 50 millones por un piso ya sea nuevo o de segunda mano es una burrada. Tambien tenemos que tener encuenta la cantidad de inmigracion que hay en esta ciudad que ha sido descontrolada y permitida por nuestra alcaldesa. Esta situacion nos ha llevado a los pisos patera, sobreocupacion y negocios de pakistanis, que realquilaban sus pisos a sus compatriotas. Aparte tampoco ha ayudado mucho la politica seguida por el partido del PSC que ha gobernado en Badalona que ha preferido hacer un makro centro comercial en la salud sin pesar en que esos terrenos bien podian haber sido para construir mas pisos de proteccion para la gente que ha nacido aqui. Y digo nacido, porque he visto casos de inmigrantes acabados de venir a Badalona y se les ha otorgado el derecho de entrar en sorteos en pisos de proteccion oficial con badaloninos nacidos y mas de 30 años viviendo y pagando sus impuestos en esta ciudad.

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat