Botó Contacta amb Badaweb

CUP=CIU

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Joan
07.06.2004 a las 13:38:18
CUP=CIU

A aquestes Europees és presenta un partit financiat i dirigit per CIU, és la CUP, que sota l'aparença de partit superrevolucionari i independentista només busca debilitar ERC. Que no us enganyin CIU=CUP

#1
Nelo
08.06.2004 a las 23:13:31
... i mentida = veritat ?

Hola, jo sóc de la CUP i fa estona que ric. Hi ha un problema en el teu intent barroer d'intoxicació: si ens paga CiU i ens dirigeix CiU com és que tenim tanta poca pasta i no sortim gens en els mitjans de comunicació? D'altra banda, com a persona d'esquerres que em considero, t'haig de fer un advertiment: la revolució independentista la faran les classes populars, no serà ni avui ni demà, però la pagarà la burgesia, i tu seràs el primer en afluixar trinco-trinco. Aleshores, riurem tots dos, oi? Si que deveu estar preocupats alguns d'ERC (o haig de dir de les JERC) per haver de recòrrer al mateix sistema que en Bush i l'Aznar (i en Pujol, és clar): la difamació. Almenys podrieu dignar-vos a respondre políticament. Tal vegada no us interessa. Aleshores, per què no us interessa entrar en discussió política? Doncs perquè ben poquets arguments teniu. La veritat és revolucionària. Sí als Països Catalans! No a la Constitució europea! Per l'Europa dels treballadors i les treballadores! Per l'Europa dels pobles! Vota CUP, i participa!

#2
Jeremies
08.06.2004 a las 23:43:26
Quina pena!

Company Joan (o com realment et diguis), m'agradaria saber la teva opinió sobre el desallotjament de la gent immigrada que lluita pels seus drets a la Catedral de Barcelona. I, un cop emesa aquesta interessant opinió teva, m'agradaria també saber la opinió que tindries en cas que qui estigués darrera l'ordre no fos pas qui està ara, sinó el PP. Seria la mateixa opinió? Òbviament, no. Conclusió: NO SOU UNA EINA ÚTIL PER A L'ALLIBERAMENT DEL POBLE CATALÀ, perquè per quatre llenties us veneu els principis. Ben al contrari, ben al contrari. Per això, per a alguna gent, la CUP té més raó de ser ara. No pensem delegar la lluita de l'esquerra independentista en quatre pijos a sou de l'estat opressor (i no em refereixo només al partit a qui em penso que pertanys). Per això començarem a fer intervenció política. Per això, hi ha gent que se n'ha adonat i us retirarà el suport, encara que sigui poca. No és mitjançant unes eleccions que canviarem res, nosaltres (perquè és IMPOSSIBLE). Serà poca gent, segurament, però a nosaltres no ens importa. El que ens importa és que el poble s'autoorganitzi i no depengui en absolut de la delegació de representativitat cap als partits d'ordre. Per això neguitegeu, alguns. http://www.cup-europees.org

#3
Dadà
09.06.2004 a las 00:20:35
Però qui s'han cregut que som?

Quin país! Aquest Joan menja més bolets que no menjava en Dalí. D'aquells bolets de caputxó vermell amb les taquetes blanques. Sabeu quins vull dir? Per cert, que se n'ha fet de la 'primera prioritat' del cap de llista d'ERC a les anteriors municipals, i actual membre del govern de l'ajuntafems de Badalona? Alguna persona per aquí se'n recorda, del que ell va dir a El Punt? Ell solet? Sense que ningú li demanés? Es va automarcar, a ell i al seu partit, una prioritat tan bon punt entressin al govern (de tan clar que ho veien, que hi entrarien). Qui se'n recorda d'aquest 'compromís', d'aquesta promesa electoral? Ell no. Potser li haurem de recordar. Com li farem recordar? Espereu, que ara us ho dic.

#4
toni
09.06.2004 a las 00:37:09
Treu-te la vena dels ulls!!

Joan, joan... Treu-te la vena dels ulls!! Com pots barrejar els botiflers de CIU amb gent de l'esquerra independentista (la de veritat, no la que va a donar-li la mà al rei) de la talla de Carles Castellanos, Jesús Artiola, Jordi Puig, Xavier Oca, Toti Juanola, Francesc Ribera 'Titot', Carles Belda i molts altres com ara militants de MDT o PSAN. Si vens el proper dijous dia 10 a les 19h al Casal Antoni Sala i Font, riera d'en Matamoros 103, podràs comprovar per tu mateix que no té cap fonament la bajanada que has dit. Salut i a les Europees CUP!!

#5
Soliferrum
10.06.2004 a las 00:28:21
De què vas?

Vaja, ara resulta que els botiflers i escura-butxaques-treballadores de CIU em paguen i em manipulen per debilitar a un partit polític reformista i autonomista (que no és un altre que ERC). Doncs sembla que vas una mica errat noi! Com a membre de la CUP ja et puc assegurar que això és la calumnia més gran que has pogut fer, ja que la candidatura de la CUP a Badalona està integrada per gent honesta i treballadora que amb el seu esforç i sense el suport de cap entitat botiflera es planteja transformar realment aquesta societat per aconseguir uns Països Catalans independents i socialistes. La dreta de sempre no ens subvencionarà pas home! ja que estaria pagant als seus pitjors enemics, que no sou pas vosaltres sinó nosaltres! En el fons no us diferencieu tant, ja que quan sentiu a parlar de transformacions econòmiques profundes que atemptin contra el sistema econòmic capitalista, encara que sigui a nivell local, us poseu a tremolar!! I ho se per experiència pròpia! Vosaltres, com altres partits suposadament 'd'esquerres' ja us heu quedat retratats a Badalona amb operacions especulatives com la del Port. Llavors no us estranyeu si hi han opcions polítiques independentistes més coherents que vosaltres. Comenceu per fer autocrítica (i mireu què pactes que heu signat amb altres partits com el PSOE o el partit del senyor Pacheco) abans de calumniar als vostres adversaris!!

#6
Pare Codina
11.06.2004 a las 18:23:25
Compte amb les mentides

Perque us tornaran a vosaltres. Els d'ERC estan neguitosos ara que des de l'esquerra independentista (la de soca-rel i pedra picada, no la dels txitxarel·los engoixats perque no tenen prous bons tècnics ni quadres per omplir les seves tasques de responsabilitat en el govern) està poc a poc, sí, però decidida a intervenir politicament i per a fer neteja. Per a donar impuls a la LLUITA per la Independència, que no es pot fer si no es té en compte que també cal fer passes decidides cap a formes de justícia social, el socialisme, vaja, deixem-nos d'eufemismes. INDEPENDENCIA i SOCIALISME, i autoorganització popular. Al pa pa i al vi vi. Una lluita independentista, com la que ens proposa la CUP, deslligada de tota dependència amb pactes amb PSOEs, Pachecos, repúblicas federales españolas i als interessoa a les multinacionals i financeres (que com tota merda orgànica lligada a l'staff system), ERC no se n'escapa (igualets que PSOE, CiU....) Una lluita indepdnedentista lligada i dependen només del grau de conciència i capacitat d'autoorganització del Poble, i amb ganes d'intervenir per aumentar-ne la conciència. Apa, reietons (indepes jerkis de pa sucat amb oli (dels que s'hi conformen amb el català en u texte oficial, per exemple i ofeguen les lluites, convergentots montserratins i GALosos del PSC-PsoE, la mà directe del capital), ofegueu-vos en els vostres pudents fangs. I ara, qui continuï tenint mala conciència que resi in pare nostre i tres ave maries aneu en pau, germans el vostre Pare Codina Visca la Terra ! Salut i sort a la CUP......i el 14 continuar fent, passi el que passi ja que l'objectiu està més enllà.

#7

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat