Botó Contacta amb Badaweb

Badamerda

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Mª Teresa LLobet
04.06.2003 a las 01:19:17
Badamerda

Fa 10 anys es va calar foc a uns xipresos que separaven el planter de jardineria de can Bada del carrer Alacant. Deu anys després, els esquelets dels xipresos continuen allà mateix i als seus peus hi han crecut matolls que els parroquians del bar de la cantonada aprofiten per llencar-hi les seves deixalles ( paquets de tàbac, bosses de plàstic, llaunes...) Durant aquests deu anys m'he post en contacte amb la conselleria del districte i amb medi ambient enviant-me un a l'altra una vegada i una altra. El señor defensor del poble també hi fa el que pot però els esquelets calcinats continuen allà mateix. Per acabar-ho d'adobar els container de recliclatge de paper està cada dia tan plè que els cartrons s'amunteguen al carrer. Vaig trucar al número del container perquè vinguessin més sovint a recollir i em van dir que estava programat així i que si no podia llençar el meu reciclatge al container que no m'aoinés que el llences al de l'escombreries. LLavors, perquè coi reciclo,jo? Si algú en vol un testimoni gràfic en tinc fotografies. Sra Alcaldesa i a qui correspongi: El barri de la Morera també pertany a la ciutat i a nosaltres, els veins, ens agradaria que ens tinguessin més en compte, en general, és clar , i més concretament pel que fa a la netega.

#1
Biel
05.06.2003 a las 00:04:05
Badamerda

jo tinc un problema amb un fotut gatot que be a defecar davant mateix de l'empit de la porta d'entrada de casa meva... e anat a parlar amb un tal gerard, crec que de primer cognom es diu quintana, be es aquell paio prim i amb ulleres que porta mes anys a l'ajuntament que els sociates i que corra per can cabanyes... el cas es que en va dir que en trucaria la setmana que ve... evidenment d'aixo ja fa mes d'un mes i mai mes e sabut res de les seves 'gestions' doncs no era la primera vegada que algu anava a queixar-se per aquest puto gat... com ja veig que la 'efectivitat' i el 'estar per la feina' dels funcionaris de l'ajuntament es com sempre, o sia 'llegendaria' :-) proposo crear una web amb fotos de denuncia de totes les 'malifetes' dels funcionaris que ens prenen per cretins... ESTIC FART DE TRUCAR I MAI NO HI ES!!!! ESTIC FART D'ANAR AL DARRERE DELS FUNCIONARIS!! ESTIC FART D'ANAR A CAN CABANYES I NO TROBAR-LO MAI!!! ESTIC FART DEL PORTER DE CAN CABANYES QUE NO PARLA CATALA I QUE ES CREU QUE CAN CABANYES ES EL SEU 'CORTIJO'!!! (L'HAUARIEU DE VEURE AMB QUINA SUFICIENCIA TRACTE A LA GENT QUE VOL ENTRAR A UN LOCAL PUBLIC) ESTIC FART DE LA GENT IRRESPONSABLE PER NO DIR RES MOLT MES GRAN DE LA GENT QUE TE ANIMALS INCONSCIENMENT!!!

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat