Botó Contacta amb Badaweb

L'Agenda pel cap de setmana de Festes de Maig

Publicada: 04.05.2012Secció: Societat

Dissabte, des de les deu del matí la Rambla acull la Trobada de Puntaires, una trobada multitudinària amb aficionats i aficionades que vénen d'arreu del Catalunya i s'instal·len a la Rambla de la ciutat. Més tard, a dos quarts de dotze la cercavila petita donarà el toc de llum als amants de la costura.



A partir de dos quarts d'una del migdia els més petits tenen cita obligada a la plaça de la Vila amb l'actuació infantil de Jaume Barri. També a la plaça de la Vila hi ha prevista per les cinc de la tarda una trobada de gegants amb colles de diferents indrets de Catalunya.



Precisament, a un quart de vuit del vespre la Plana acull el Badagegants 2012. Una autèntica exhibició de colles geganteres que dansen balls populars d'arreu.

I dissabte el programa atapeït d'actes de les Festes de Maig acaba a les nou del vespre al Teatre Zorrilla que presenta l'espectacle Operetta.



Diumenge la canalla viurà un any més i ja en són 50: la Festa del Badiu, al Parc de Can Solei. Mentrestant els més valents estan citats a la plaça Font i Cussó per gaudir, sense tapar-se les orelles, de la Diada Trabucaire.



Durant la tarda de 7 a 9 del vespre la Plaça de Pompeu Fabra serà el punt de trobada de diferents espectacles de circ de carrer. I a les set de la tarda qui vulgui gaudir de la música, l'Orfeó Badaloní presenta al Zorrilla una tarda de musicals.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat