Botó Contacta amb Badaweb

Els funcionaris arriben a un acord amb el govern municipal

Publicada: 26.04.2012Secció: Política

Després de mesos de reivindicacions, els sindicats de l'Ajuntament de Badalona i el govern municipal han arribat a un acord. L'Àrea d'Hisenda s'ha compromès que durant l'any 2013 s'intentarà que els funcionaris recuperin el sou que tenien el 2011, quan encara no havien patit tantes retallades.

L'acord, ratificat en el passat ple municipal, suposa que els complements salarials es repartiran al llarg de l'any, és a dir, hi haurà un increment de 100 euros en els sous mensuals. Tot i així, els sindicats calculen que patiran una retallada d'uns 900 euros anuals per treballador. Per altra banda, s'ha adoptat el compromís que l'any vinent, recuperaran part de les retribucions que tenien. Escoltem Carmen Lucena, delegada sindical d'UGT a l'Ajuntament de Badalona i José Miguel Núñez, de la Plataforma Sindical Unitària. En aquesta línia, el regidor d'Hisenda Ramon Riera explicava en el ple municipal la seva satisfacció per l'acord arribat amb tots els sindicats. Riera ha parlat d'un acord de futur. Els acords també inclouen la reducció a 3 hores d'alguns dels funcionaris que treballaven dijous a la tarda i un pla per convertir a funcionaris unes 190 persones amb contracte indefinit. El govern municipal i sindicats també han arribat a acords per millorar la situació laboral dels més de 300 interins que treballen a l'Ajuntament.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat