Botó Contacta amb Badaweb

L'Agenda pel cap de setmana

Publicada: 23.03.2012Secció: Societat

El Blues i Ritmes continua avui, divendres, amb el folk rock particular de Damien Jurado. Jurado presenta aquesta nit al Blues i Ritmes, Maraqopa, un disc que el manté entre les veus més produndament commovedores de la música indie actual. L'actuació de Jurado serà avui a dos quarts de deu del vespre. El preu de l'entrada és de 20 euros. Dissabte el Teatre Zorrilla acull un espectacle de Dansa Contemporània de la companyia Projects in Moviments. L'espectacle, coproduït juntament pel prestigiós Festival de Otoño de Madrid, està dirigit pel coreògraf isrelià Sharon Fridman. Serà a les nou del vespre a un preu de 18 euros.



I aquest diumenge el Teatre Zorrilla ha programat un espectacle infantil. En El Fantasma Mentider les coses no sempre són el que semblen. La Bruixa Maduixa serà l'encarregada d'introduir els infants a les diferents històries que composen l'obra: tres faules en què les situacions es compliquen a causa de malentesos. L'obra, a càrrec de la companyia El Cau de l'Unicorn, es representarà a les sis de la tarda al Teatre Zorrilla. El preu de l'entrada és de 6 euros.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat