Botó Contacta amb Badaweb

L'agenda pel cap de setmana

Publicada: 16.03.2012Secció: Societat



Aquest cap de setmana hi ha diferents activitats culturals programades en l'àmbit de la música i el teatre. El dissabte a dos quarts de set de la tarda i a l’escenari del Circol Catòlic el grup “AD LIBITUN” i l’orquestra d’acordions de l’OCAB actuarà de nou a la ciutat de Badalona i espera repetir èxit de públic.

També dissabte, l'elenc de la cooperativa la moral presenta a les deu del vespre de dissabte i a les sis de diumenge l'obra “Plastilina” de Marta Buchaca. Un drama sobre violència juvenil que acaba amb la tragèdia de l'assassinat en un robatori en un caixer automàtic. L'obra està dirigida per Josep Maria Balaguer.



Els amants de la música també tenen una cita aquest diumenge a les set de la tarda a la Sala Enric Borràs del Teatre Principal. El concervatori de Badalona i els Amics de la Música de la nostra ciutat han organitzat un concert a càrrec de l’Orquestra Cambra del Conservatori de Badalona”, sota la direcció del concertista de violí, STEPHANO BARNESCHI, un dels màxims exponents de la música del nostre continent. I acabem el repàs de l'agenda per aquest cap de setmana amb una obra de teatre. I és que continua la Mostra de teatre del Circol Catòlic. Aquest diumenge a dos quarts de set de la tarda, hi haurà l’actuació del Grup de Teatre l’Escotilló, de Vilanova i La Geltrú, amb l’obra “Carnaval”, de Jordi Galceran, una comèdia negre on la policia intenta resoldre la desaparició d’un nen.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat