Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Societat
        • L'Ajuntament de Badalona ha arribat a un acord amb Catalunya Caixa per llogar a famílies necessitades 43 pisos buits

L'Ajuntament de Badalona ha arribat a un acord amb Catalunya Caixa per llogar a famílies necessitades 43 pisos buits

Publicada: 01.03.2012Secció: Societat

L'Ajuntament de Badalona ha arribat a un acord amb Catalunya Caixa per llogar a famílies necessitades 43 pisos buits a Sant Roc i la Salut que estaven embargats per aquest banc. El govern municipal assegura que és una mesura pionera que alhora també servirà per evitar l'ocupació il·legal que pateixen molts d'aquests pisos. La setmana que ve podrien començar a adjudicar-se els primers habitatges que es llogaran a un preu màxim de 220 euros. Els badalonins que portin almenys deu anys a Badalona ho tindran més fàcil per accedir als pisos que aquells que acaben d'arribar. Una altra condició és que hauran de disposar de la renda mínima de 426 euros, sense que la despesa del lloguer suposi més del 30% dels recursos mensuals de l'arrendatari i els familiars que hi visquin. Es calcula que hi ha unes 90 famílies amb pocs recursos que podrien necessitar d'un habitatge social. Segons l'alcalde, l'acord estableix que banc està obligat a lliurar el pis en bones condicions. El govern confia en què aquest acord es pugui ampliar a d'altres entitats financeres. Es calcula que hi ha mig miler de pisos buits. Per altra banda, l'alcalde ha recordat que ja s'han posat 3 multes a propietaris que feien negoci amb l'ocupació il·legal dels seus pisos. La sanció pot arribar a 500.000 i és aplicable a entitats financeres.

Els pisos es promocionaran a través de la plana web de l'Ajuntament i es pot sol·licitar informació a l'adreça lloguersocial@badalona.cat

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat