Botó Contacta amb Badaweb

Les activitats de les biblioteques d'avui

Publicada: 08.02.2012Secció: Cultura

Les biblioteques de Pomar i Lloreda ofereixen avui dimecres, 8 de febrer, una nova sessió del cicle “En català llegim i parlem”, una iniciativa on hi col·laboren Òmnium Cultural i el Centre de Normalització Lingüística. Es tracta de trobades literàries en català que pretenen fomentar l'ús d'aquesta llengua a través d'un llibre.



En el cas de la biblioteca de Pomar l'activitat començarà a dos quarts de 4 de la tarda i s'utilitzarà el llibre “El nou món de la Sandy”, de Fina Niubó Prats. A la biblioteca de Lloreda s'utilitzarà el llibre “El Cant de la joventut”, de Montserrat Roig, i la trobada començarà a les 4 de la tarda.



D'altra banda, la biblioteca Llefià – Xavier Soto acull avui un taller per fer un conte amb titelles a càrrec de la companyia teatral “Màgic Empenta”. Es tracta d'una activitat emmarcada en el cicle “L'hora del conte” i tindrà lloc a les 6 de la tarda.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat