Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Societat
        • Badalona disposa de dos vehicles per repartir 16.000 quilos de sal i 7 cotxes llevaneus municipals

Badalona disposa de dos vehicles per repartir 16.000 quilos de sal i 7 cotxes llevaneus municipals

Publicada: 02.02.2012Secció: Societat

Badalona es prepara per una onada de fred que podria batre rècords històrics de temperatura. No es descarta que les precipitacions que cauen es converteixen en neu també a la ciutat. I és que durant les properes hores, la cota de neu anirà a la baixa i avui al matí se situarà al voltant dels 200 metres. Davant d'aquesta situació, l'Ajuntament ja ha posat en marxa un dispositiu per garantir el bon estat de la Via Pública i la mobilitat.

L'Ajuntament de Badalona disposa de dos vehicles per repartir 16.000 quilograms de sal i 7 cotxes llevaneus municipals per evitar problemes a les vies que van a l'hospital Germans Trias i Pujol i a les carreteres de la Conreria. De fet, fonts d'aquest l'Hospital ja han informat que ja s'ha llençat sal als accessos al centre hospitalari, sobretot a Urgències. Es manté de moment l'activitat urgent i les visites programades. La Guàrdia Urbana disposa de 16 vehicles amb cadenes preparats per si arriba el temporal. Per ajudar les persones que es puguin quedar atrapades per la neu, s'habilitaran el pavelló de la Plana i el col·legi Antoni Botey. Miguel Jurado és el regidor de seguretat de l'Ajuntament. El govern municipal també ha activitat el protocol per acollir persones sense sostre. En concret, s'ha obert un local d'acollida nocturna al carrer Arnús, que és la seu de l'entitat Folre de Càritas. Gràcies també a Creu Roja, Badalona Serveis Assistencials i la Fundació Roca i Pi, els usuaris tindran un llit, dutxes i aliments. Aquesta primera onada de fred siberià provocarà que les temperatures d'avui no superin els 7 graus i amb mínimes que podrien ser de 2. De cara al cap de setmana, el fred serà encara més fort, arribant a temperatures sota zero i a màximes que no superaran els 5.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat