Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Societat
        • Més d'un miler d'adherits a la campanya "Jo també sóc de Televisió Badalona, Ràdio Ciutat de Badalona i revista Bétulo"

Més d'un miler d'adherits a la campanya "Jo també sóc de Televisió Badalona, Ràdio Ciutat de Badalona i revista Bétulo"

Publicada: 10.01.2012Secció: Societat

Més de mil persones ja s'han adherit via facebook a la campanya "jo també sóc Televisió Badalona, Ràdio Ciutat de Badalona i revista Bétulo". A finals de l'any passat es va posar en marxa aquesta campanya que demana suport per defensar uns mitjans de comunicació públics i locals de qualitat. El moviment ha nascut després de la incertesa sobre el seu futur que viu l'empresa Badalona Comunicació. L'actor Lluís Marco, l'il·lustrador Miguel Gallardo, l'esportista Ricky Rubio o la periodista Rosa Maria Calaf són algunes de les personalitats que ja s'hi han sumat. També ho ha fet diverses entitats de la ciutat, com les associacions de comerciants de la Salut o el Progrés, entitats veïnals com la del Centre o La Pau, comunitat religioses, entitats culturals i socials com els Bufons de Foc i la Rotllana, o esportives com el Club Natació Badalona. "Jo també sóc Televisió Badalona, Ràdio Ciutat i Bétulo" també té presència al twitter i al youtube com s'ha obert fa uns dies un canal on es poden veure tots els suports que han rebut els mitjans públics locals. També es pot signar un manifest on es defensa que Badalona necessita d'una televisió, d'una ràdio i d'una revista municipals de qualitat i per fer-ho, segons el text, s'han de mantenir tots els llocs de treball d'aquests tres mitjans. La campanya també s'ha visualitzat en forma de cartells a diversos carrers i pancartes en esdeveniments esportius dels darrers dies.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat