Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Salut
        • L'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona és el segon centre de l'ICS on menys s'ha d'esperar a les urgències

L'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona és el segon centre de l'ICS on menys s'ha d'esperar a les urgències

Publicada: 23.09.2011Secció: Salut

Segons ha fet públic el Departament de Salut, el temps d'espera a l'hospital badaloní és de 30 minuts, lluny dels quasi 48 de la Vall d'Hebron. Amb aquestes dades, el Departament de Salut vol demostrar que les retallades en sanitat no estan afectant l'atenció als pacients. I és que els valors de les urgències públiques no són massa diferents als de l'any passat. Tot i així, respecte el 2010, el temps d'espera al Germans Trias i Pujol s'ha incrementat en 5 minuts més i ha passat de 25 a 30 minuts. L'únic hospital que atén els pacients més ràpid és el Josep trueta de Girona, que ho fa en 20 minuts.

L'Hospital que acumula més llista d'espera és la Vall d'Hebrón amb una mitjana de 48 minuts. Ara bé, és el centre hospitalari que més ha reduït l'espera dels pacients, gairebé mitja hora menys que l'any passat quan era d'entorn a l'hora i quart. L'Arnau de Vilanova es manté gairebé igual que el 2011 i els serveis d'urgències atenen els pacients en 48 minuts. A l'Hospital de Bellvitge, s'han d'esperar una mica menys, 43 minuts, dos més que l'any passat. El Joan 23 és el centre hospitalari que ha incrementat més exponencialment el temps d'espera. De mitjana, l'any passat s'atenien els pacients en 34 minuts i ara es fa en 43. L'Hospital de Viladecans es manté en uns 40 minuts i l'Hospital Verge la Cinta entorn als 35.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat