Botó Contacta amb Badaweb

Avui tornen les Nits d'Estiu

Publicada: 01.07.2011Secció: Cultura

Avui divendres tornen les Nits d'Estiu a l'Anís del Mono. Enguany amb una novetat, totes les actuacions es faran en doble sessió després de la demanda obtinguda en les anteriors edicions. La primera actuació serà la del pianista Daniel Ligorio.



El Museu de Badalona ha tornat a organitzar les Nits d'Estiu, tres jornades que permetran als badalonins fer una visita guiada per la Fàbrica de l'Anís del Mono i gaudir d'una actuació musical mentre es pren l'aigua de Badalona, una barreja de granissat de llimona amb anís. El tret de sortida a les Nits d'Estiu el donarà el pianista Daniel Ligorio que interpretarà clàssics de Manuel de Falla, Chopin o Liszt. El dia 8 de juliol serà el torn de Gospel Sentits i el divendres 15 actuarà Lídia Pujol. La novetat d'enguany permetrà donar cabuda a més espectadors i, és que, cada divendres se'n faran dues sessions, una a dos quarts de nou del vespre i l'altre a dos quarts d'onze de la nit.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat