Botó Contacta amb Badaweb

Les festes de maig estrenen dos escenaris

Publicada: 27.04.2011Secció: Cultura

Les Festes de Maig estrenaran dos nous espais de la ciutat. Es tracta de la Plaça Pompeu Fabra que s'obrirà al públic el proper dissabte 30 d'abril i el renovat Parc de l'Escorxador ubicat al barri de la Salut. Així ho ha anunciat l'alcalde de Badalona Jordi Serra, aquest dimarts, en el decurs de la presentació dels actes de les Festes de maig a les entitats de la ciutat. La plaça Pompeu Fabra i el parc de l'Escorxador acolliran activitats sota la nova marca Arts al Carrer. Espectacles de circ dels Herrerita o Circ Petit, una performance pictoricomusical a càrrec de Judit Temistanjioglus i Ismael Dueñas i l'espectacle de carrer de Sarruga són algunes de les propostes per aquests nous espais. L'alcalde de Badalona ha destacat la importància d'obrir nous punts de trobada perquè la ciutat creixi. Enguany 67 entitats de la ciutat participen a les Festes de Maig. Com és habitual es realitzaran els tradicionals actes de cultura popular com és el pregó a càrrec de la periodista Pilar Rahola el proper 6 de maig, la cercavila petita i la nit de Sant Anastasi. La mostra d'imatgeria i bestiari festiu de Badalona es podrà veure enguany a la sala d'exposicions d'el Refugi. La Festa de las Migas es realitzarà el cap de setmana del 14 i 15 de maig com a novetat i inclourà el Festival de música gallega, a càrrec d'Agarimos. El regidor de cultura Mateu Chalmeta ha destacat la diversitat i la qualitat de les activitats programades organitzades enguany a través de Badalona Cultura.

Pel que fa a la programació artística el consistori ha volgut incloure grups musicals d'una qualitat alta, de formacions que hagin presentat nou treball i per a una àmplia diversitat de públic. Recordem que dimarts 10 de maig a la plaça del centenari actuaran Delafé i las Flores Azules, La pegatina i Rumborrachera. Dimecres a les 9 del vespre serà el torn de Manel al Parc de Ca l'Arnús. Les entrades es posaran a la venda aquest dijous a un preu de 15 euros. Standstill, Maria Rodés i The New Reamon completen el cartell d'actuacions musicals.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat