Botó Contacta amb Badaweb

Serra: "Pel 22-M hi ha en joc un model de ciutat cohesionada".

Publicada: 15.04.2011Secció: Política

El 22 de maig està en joc un model de ciutat cohesionada. Aquesta és la idea que ha volgut transmetre el candidat del PSC a l'alcaldia de Badalona, Jordi Serra, durant la seva presentació pública aquest dijous a la carpa de Titus. En aquest sentit Serra ha assegurat que cal combatre les mentides del Partit Popular i defensar la sanitat i l'educació de les retallades actuals.

El candidat del PSC, Jordi Serra, ha explicat, a través d'un passeig imaginari per la ciutat, l'obra de govern d'aquests últims 4 anys. En aquest sentit, ha enumerat projectes com el Passeig Marítim, la rambla del Gorg, la remodelació de Torre Mena i l'Escorxador, les obres al Principal i al Blas Infante o la finalització de la Pompeu Fabra. Serra ha posat especial èmfasi en els projectes sanitaris, com l'ampliació de les consultes externes o l'arribada de la Fundació Carreras a Can Ruti. En aquest sentit, segons el candidat socialista, cal evitar les retallades en sanitat i educació i defensar el que ha anomenat com l'esperit de Badalona. Pel que fa a projectes de futur, Serra ha parlat de la importància de fer la B-500. Per altra banda, el candidat creu que el país té un deute amb la ciutat que s'ha de traduir amb la finalització dels laterals de l'autopista. Serra també s'ha referit al Partit Popular, a qui ha acusat de mentir per fer creure que barris com Llefià i la Salut són un gueto. Durant l'acte, que ha omplert la Carpa De Titus, també s'ha presentat el manifest "La Badalona que ens inspira" que, segons Jordi Serra, ha rebut l'adhesió de més de 200 entitats. Entre les persones a títol individual, el candidat ha destacat noms com els esportistes Alfred Julbe o Mireia Belmonte, el periodista Jorge Javier Vázquez, el doctor Evarist Feliu o l'actor Jordi Díaz.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat