Botó Contacta amb Badaweb

CiU presenta el seu programa econòmic per "governar Badalona"

Publicada: 12.04.2011Secció: Política

Convergència i Unió proposa generar ingressos amb el patrimoni municipal i reduir el sou de l'alcalde i el nombre de càrrecs de confiança. Són algunes de les mesures dels nacionalistes per millorar l'economia local i poder tenir recursos per ajudar els emprenedors de la ciutat. El candidat de CiU a Badalona, Ferran Falcó, ho ha presentat aquest dilluns a l'Anís del Mono, acompanyat del conseller d'Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena.

El candidat nacionalista, Ferran Falcó, ha posat èmfasi en la necesistat d'un programa de microcrèdits i en reduir les traves adminsitratives als emprenedors. En aquest sentit, Falcó aposta per fusionar les empreses públiques, Engestur, Rebasa, IMPO i BCIN i crear un nou ens que es diria Badalona Emprèn i que centraria la promoció econòmica de la ciutat. Una altra de les prioritats de CiU és la construcció de la B-500 que conectarà Badalona amb el Vallès. Per millorar l'economia local, CiU vol generar ingressos amb una millor gestió del sòl públic en espais com l'edifici del peix, amb la subhasta de patrimoni com la Torre Codina o amb la cessió de la gestió d'alguns serveis, com el port, a la iniciativa privada. Les propostes per sanejar les arques municipals continuen amb l'equiparació del sou de l'alcalde amb el d'un primer tinent d'alcalde o amb la reducció dels càrrecs de confiança en un 30 o 40%. L'acte, que ha estat presentat pel dissenyador Toni Francesc, ha reunit més d'un centenar d'empresaris que han omplert la sala de la fàbrica de l'Anís del Mono. També es podia seguir la conferència des de fora a través d'una pantalla.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat