Botó Contacta amb Badaweb

L'Agenda de Badalona Cultura

Publicada: 08.04.2011Secció: Cultura

La música d'Els Pets sonarà de nou a Badalona. Serà avui , a dos quarts de deu del vespre, al Principal. La gira de teatres passeja per tot Catalunya una d'aquelles bandes de l'època daurada del rock català que encara treballa. De fet, serà el bo i millor d'aquell moment de màxima volada el que Gavaldà i companyia oferiran aquesta nit. Una selecció de cançons de la seva desena de treballs que, en aquests 25 anys de carrera professional, els han consolidat a l'escenari musical català.



L'oferta cultural del cap de setmana també inclou la interpretació de Giselle a càrrec de la companyia de dansa David Campos. Serà al teatre Zorrilla aquest dissabte a les 9 de la nit. La de David Campos és una de les poques agrupacions de ballarins de ballet clàssic del conjunt de l'estat espanyol. En les seves obres, la companyia es caracteritza per fussionar modernitat amb clàssics del ballet.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat