Botó Contacta amb Badaweb

ERC, Accent, Reagrupament i Accent les JERC es presenten en societat al Círcol

Publicada: 05.04.2011Secció: Política

El cap de llista de la coalició formada per Esquerra Republicana, Accent, Reagrupament i les JERC, Miquel Estruch, ha demanat al candidat de Convergència i Unió, Ferran Falcó, que NO posi com a condició obtenir l'alcaldia per evitar que governi el Partit Popular. Estruch ho ha dit aquest dilluns durant l'acte de presentació pública de la candidatura al Círcol Catòlic.

Els indepedentistes aposten per arribar a acords postelectorals amplis, excepte amb el Partit Popular. Estruch ha alertat del perill que arribi a l'Ajuntament el que ha titllat com a dreta carca i xenòfoba. En aquest sentit, s'ha preguntat si el candidat de CiU, Ferran Falcó, estaria disposat a renunciar també a l'alcaldia per arribar a un acord amb la resta de partits. Oriol Lladó, líder del grup d'independents Accent, ha posat èmfasi en què cal aplicar la feina cívica de les entitats a la política municipal. En aquest sentit, ha avançat alguns punts del programa de la coalició com la creació d'un comissionat per treballar per la cohesió social o la cogestió d'alguns equipaments públics. L'acte, on també hi han intervingut membres de Reagrupament i de les JERC, ha comptat amb la presència del president de la federació d'Esquerra Republicana a Barcelona, Oriol Amorós. Amorós ha posat Badalona com exemple a seguir pel que fa al pacte entre Esquerra i un grup d'independents i ha demanat posar fre a la dreta. Al final de l'acte hi hagut una fotografia de família amb els 27 membres de la candidatura, 17 dels quals, es presenten a unes eleccions per primera vegada. Per altra banda, i com a novetat, s'ha pogut seguir la presentació en directe a través d'internet.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat