Botó Contacta amb Badaweb

La popular Sònia Egea a les llistes del Parlament

Publicada: 08.11.2010Secció: Política

La regidora del Partit Popular a l'Ajuntament de Badalona, Sònia Egea, ocuparà el número 15 a les llistes populars per Barcelona a les properes eleccions al Parlament de Catalunya. A banda d'Egea, a les llistes també hi serà la Secretària General de Noves Generacions a Badalona, Elissalina Bastardo, que estarà en el número 46.

Segons el Partit Popular, amb aquestes incorporacions es forma una llista que combina renovació i experiència. La regidora badalonina, Sònia Egea, ha explicat a Ràdio Ciutat que ha estat una sorpresa agradable que Alicia Sánchez Camacho compti amb ella per a les properes eleccions. Egea ha assegurat que la presidenta dels populars a Catalunya està fent una bona campanya que també beneficiarà a Badalona. Egea ha destacat la importància d'aconseguir una Catalunya amb llibertats on es reconegui la pluralitat de la realitat catalana.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat