Botó Contacta amb Badaweb

Albiol declara avui davant de la fiscalia

Publicada: 20.10.2010Secció: Política

Durant el dia d'avui, i tal com vam avançar ahir, el president del Partit Popular de Badalona, Xavier García Albiol, es presentarà a la fiscalia per defensar-se de les acusacions d'incitació a l'odi racial i a la xenofòbia. Iniciativa per Catalunya Els Verds Esquerra Unida i Alternativa, formació que ha presentat la denúncia, espera que la citació judicial serveixi perquè el debat sobre la immigració desaparegui de la pugna electoral. Així ho ha dit la portaveu d'Iniciativa, Laia Ortiz, qui ha alertat que cal posar fre a aquesta situació abans que ja sigui massa tard. Ahir mateix, també el president d'Esquerra Republicana, Joan Puigcercós, comparava Albiol amb l'exdirigent francès de l'extrema dreta, Jean-Marie Le Pen.

Per la seva banda, Albiol manté el seu silenci, tot i que la cúpula del seu partit li ha donat suport. De fet, la presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez Camacho, i el president del grup municipal del PP a Barcelona, Alberto Fernández Díaz, acompanyaran Albiol a la seva declaració avui a la fiscalia. Després de la citació, caldrà esperar per saber si la fiscalia finalment decideix arxivar el cas o presenta una querella en el jutjat de guàrdia.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat