Botó Contacta amb Badaweb

Laporta desembarca a Badalona

Publicada: 20.10.2010Secció: Política

Solidaritat Catalana ha assegurat que només donarà suport al partit que prometi assolir la independència de Catalunya durant la propera legislatura. És un dels punts forts del programa d'aquesta formació que lidera Joan Laporta, i que aquest dimarts ha omplert de gom a gom el Círcol Catòlic de Badalona. A més de Laporta, a l'acte també han intervingut l'excandidat d'Esquerra a Badalona, Uriel Bertran, l'exsecretari de comerç de la Generalitat, Emili Valdero i l'exmilitant de CiU, Anfons López Tena.

Joan Laporta ha alertat que l'estat espanyol està robant als catalans i que la independència és l'única sortida que queda després del que ha anomenat com liquidació de l'Estatut. L'expresident culer també ha lamentat que ara s'aixequin campanyes de difamació contar ell, en relació als problemes sorgits després de l'assemblea de compromisaris del Barça. Sobre Badalona, l'exdiputat badaloní, Uriel Bertran creu que l'afluència de gent a l'acte d'ahir demostra que a la ciutat també hi ha molta gent que vol la independència. Solidaritat Catalana per la Independència aspira a regenerar la vida política catalana i demana que es publiquin anualment els ingressos dels càrrecs públics de la Generalitat. L'acte, que va acabar amb el cant dels segadors, va ser presentat pel candidat de Badalona, Carles Gispert, excoordinador de Reagrupament al Barcelonès Nord.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat