Botó Contacta amb Badaweb

Divendres, ple extraordinari pel Poliesportiu de Montigalà

Publicada: 22.09.2010Secció: Política

El Ple extraordinari demanat pel Partit Popular sobre la polèmica del poliesportiu de Montigalà se celebrarà aquest divendres 24 de setembre. Recordem que els populars han forçat la convocatòria d'aquesta sessió plenària per demanar explicacions sobre la despesa de més de 700.000 euros per part de l'Ajuntament per unes obres que mai es van arribar a fer.

Segons l'ordre del dia, l'alcalde presentarà un informe sobre l'evolució de la concessió del complex esportiu de Montigalà entre l'Ajuntament i la Federació Catalana d'Esports Minusvàlids Físics, que és la gestora de l'equipament esportiu. Jordi Serra també explicarà les conseqüències que ha suposat la falta de compliment dels acords presos pel propi Ajuntament des de l'any 2002. A l'ordre del dia dia també es preveu sotmetre a votació la reprovació de la gestió de l'alcalde i de la resta de membres del govern.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat