Botó Contacta amb Badaweb

Chalmeta, a les llistes del Parlament

Publicada: 09.09.2010Secció: Política

L'actual regidor d'Esquerra Republicana a l'Ajuntament de Badalona, Mateu Chalmeta, serà el nou candidat comarcal d'aquesta formació a les properes eleccions al Parlament. Així ho han escollit els militants d'Esquerra en una assemblea celebrada ahir al vespre a la seu local del partit a Badalona. Amb l'elecció de Chalmeta, s'ocupa el lloc deixat per Uriel Bertran, que fa unes setmanes va decidir donar-se de baixa del partit per integrar-se a Solidaritat Catalana. Chalmeta ha aconseguit el 80 % dels vots dels militants reunits, davant del candidat de Sant Adrià, Ruben Arenas, que n'ha obtingut el 12%. Chalmeta s'ha mostrat satisfet d'aquesta nova responsabilitat.

Mateu Chalmeta ocuparà el lloc número 14 a la circumscripció de Barcelona als propers comicis autonòmics. I el proper 23 de setembre és previst que s'esculli el nou candidat d'Esquerra Republicana a les properes eleccions municipals, un càrrec que també ocupava el badaloní Uriel Bertran. Tot apunta que serà l'actual president del partit, Miquel Estruch, qui encapçalarà la llista independentista.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat