Botó Contacta amb Badaweb

Empresaris i Sindicats en peu de guerra amb la reforma laboral

Publicada: 09.09.2010Secció: Política

Els empresaris i sindicats de Badalona rebutgen la reforma laboral del govern central, que s'aprovarà definitivament avui dijous. D'una banda, des de la Federació d'empresaris de la ciutat asseguren que la nova norma és superficial i no contribuirà a sortir de la crisi. De l'altra, els sindicats d'UGT i Comissions Obreres creuen que la reforma proposada és un atac directe contra els drets dels treballadors.

Comissions Obreres i UGT mantenen que aquest canvi de normativa no solucionarà els problemes reals del país. A més, els sindicats asseguren que es tracta de la major agressió als drets dels treballadors dels últims 30 anys.

Els experts creuen que la reforma laboral augmentarà l'ocupació a curt termini però facilitarà l'acomiadament el dia de demà. Recordem que la reforma laboral va ser imposada pel govern central després fracasès l'acord amb sindicats i patronal.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat