Botó Contacta amb Badaweb

El PP de Badalona demana la gratuïtat de la B-500 al seu pas per la Conreria

Publicada: 23.07.2010Secció: Política

El grup municipal del Partit Popular de Badalona reclama la gratuïtat de la B-500 al seu pas per la Conreria i, per aquest motiu, ha presentat una al·legació al projecte que preveu el túnel que es construirà en aquest tram sigui de peatge i que en aquests moments es troba en fase d'exposició pública.

En la seva al·legació del president del pp badaloní, Xavier García Albiol, recorda que la carretera B-500 entre Santa Perpètua de Mogoda i Badalona ha de ser una via de connexió alternativa entre el Maresme, el Barcelonès Nord i el Vallès que permeti evitar dos punts altament congestionats: el nus de la Trinitat i la C60.

García Albiol ha recordat que el pacte del Tinell del primer govern tripartit de Catalunya ja defensava igualar la proporció de vies ràpides gratuïtes i de peatge amb la resta de l'Estat i, en particular, plantejava la supressió gradual dels peatges que afectessin a la mobilitat quotidiana.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat