Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Política
        • García Albiol demana que s'habiliti un espai amb una pantalla gegant per veure la final del mundial de futbol

García Albiol demana que s'habiliti un espai amb una pantalla gegant per veure la final del mundial de futbol

Publicada: 09.07.2010Secció: Política

El president del Partit Popular a l'Ajuntament de Badalona, Xavier García Albiol, ha demanat al govern municipal que habiliti un espai, amb una pantalla gegant, per tal de poder veure la final del mundial de futbol, que es disputarà el proper diumenge al vespre. Albiol ha explicat que aposta per la fórmula del patrocini i ha demanat a l'alcalde de Badalona que busqui patrocinadors per poder fer front a les despeses d'aquesta pantalla gegant.

L'Ajuntament, per la seva banda, ha dit que aquesta és una mostra més del cinisme polític del Partit Popular. Segons han assegurat des de la regidoria de recursos interns, el govern no es pot permetre una despesa de més de 10.000 euros per un acte que tots els ciutadans podran veure per televisió des de casa seva.

El partit de la final del mundial, que disputaran Espanya i Holanda, es jugarà aquest diumenge a dos quarts de nou del vespre.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat