Botó Contacta amb Badaweb

Badalona serà la seu d'un curs d'estiu de la Universitat de Barcelona

Publicada: 06.07.2010Secció: Educació

L'Espai Betúlia tornarà a ser la seu, aquest mes de juliol, d'un dels cursos que formen part de l'oferta formativa d'estiu de la Universitat de Barcelona sobre literatura i turisme cultural. El curs s'impartirà entre el 19 i 23 de juliol i està adreçat a gestors, tècnics culturals i professors de secundària. La oferta formativa ofereix eines i recursos per gestionar productes atractius i rigorosos que puguin ajudar a conèixer el territori a travès de la literatura. El curs tindrà una durada de 20 hores, que es poden allargar fins a 30 en el cas d'alumnes que optin per fer un treball.

L'Espai Betúlia s'ha convertit en els darrers anys en una de les seus dels cursos d'estiu de la Universitat de Barcelona. Aquest serà el quart any que hi participa, si bé l'oferta s'ha reduït a la meitat respecte de l'any passat, quan Badalona va acollir dos cursos universitaris d'estiu.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat