Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Política
        • Els quatre sindicats a l'Ajuntament de Badalona presentaran una moció, sobre la retallada de sous

Els quatre sindicats a l'Ajuntament de Badalona presentaran una moció, sobre la retallada de sous

Publicada: 25.06.2010Secció: Política

Els quatre sindicats a l'Ajuntament de Badalona, UGT, Comissions Obreres, el Sindicat de Funcionaris de la Policia i la Plataforma Sindical Unitària de la Guàrdia Urbana denuncien que el govern municipal els ha imposat el decret del govern central sense una negociació prèvia. Els quatre sindicats presentaran una moció al ple del proper dimarts, sobre la retallada de sous aprovades pel govern central i també es concentaran a la plaça de la Vila.

Segons les quatre forces sindicals, des de l'any 2000, els funcionaris badalonins han perdut un 6% del seu poder adquisitiu. Aquest fet, segons apunten, es veurà agreujat pel decret del govern central, que preveu una reducció mitjana dels sous d'un 5% i l'aplicació d'aquest per part de l'Ajuntament de Badalona. A més el conveni col.lectiu dels funcionaris que s'estava discutint ara, ha quedat aturat, per aquest motiu han reclamat al consistori que torni a obrir la taula de dialèg.

Els sindicats han demanat públicament a l'Ajuntament de Badalona que expliqui que pensen fer per reduir la despesa. Els representants dels treballadors municipals també presentaran al ple municipal una sèrie de propostes, com reduir en un 30% els sous dels càrrecs de confiança o no crear més organismes o empreses municipals.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat