Botó Contacta amb Badaweb

ICV-EUiA demanarà la creació d'una oficina de resolució immediata

Publicada: 25.06.2010Secció: Política

El grup municipal d'Iniciativa per Catalunya Verds- Esquerra Unida i Alternativa demanarà en el proper ple municipal la creació d'una oficina de resolució immediata. L'objectiu de la proposta dels ecosocialistes es basa en atendre de forma directa els diferents casos d'urgència social que es puguin donar a la ciutat pels problemes derivats de la crisi.

Persones que s'hagin quedat a l'atur, o que no tinguin garantits els serveis bàsics com l'alimentació, l'habitatge, el gas, o l'escolarització de 0 a 3 anys, entre d'altres, podrien beneficiar-se d'aquesta nova oficina.

L'oficina seria controlada pel mateix personal especialitzat de què ja disposa l'Ajuntament de Badalona, però amb la capacitat de resolució immediata a tots els districtes de la ciutat. La moció que els ecosocialistes presentaran en el proper ple municipal posa de manifest que unes 22.000 persones a Badalona es troben a l'atur, i que moltes d'elles, no cobren cap subsidi ni reben cap tipus d'ajut.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat