Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Política
        • El PP de Badalona acusa l'Ajuntament d'ocultar una enquesta on es diu que la immigració és la principal preocupació dels ciutadans

El PP de Badalona acusa l'Ajuntament d'ocultar una enquesta on es diu que la immigració és la principal preocupació dels ciutadans

Publicada: 10.06.2010Secció: Política

El Partit Popular de Badalona acusa el govern municipal d'ocultar una enquesta on s'assenyala que la immigració és la principal preocupació dels ciutadans.Des del govern municipal, lamenten que els populars descontextualitzin aquesta dada i neguen rotundament que s'hagin volgut amagar les xifres d'aquesta enquesta que ara ja s'ha fet pública.

Segons l'enquesta, més del 30% dels badalonins preguntats l'any 2009 consideren que la immigració és el principal problema de Badalona, seguit de la seguretat ciutadana, de la neteja i de l'atur. El partit popular també destaca que el 84% dels enquestats opinen que els residents no comunitaris a la ciutat són molt o bastant nombrosos. Segons el president del PP a Badalona, Xavier García Albiol, el govern ha volgut amagar aquesta enquesta conscientment perquè, segons el líder de l'oposició, el diagnostic dels ciutadans sobre la immigració coincideix amb les tesis populars.

El regidor d'Hisenda de l'Ajuntament Francesc Serrano, ha remarcat que no hi hagut cap intenció d'amagar l'enquesta sinó que aquests estudis s'encarreguen com a eines de treball per al govern municipal i no sempre es fan públics. Serrano ha destacat que a l'enquesta hi ha dades molt positives com la millora en la percepció ciutadana en qüestions com la neteja, l'oferta cultural o el transport públic i que la ciutadania aprova la gestió municipal en un 5,6%. Per altra banda, el govern ha subratllat també que quasi el 68% dels enquestats se senten molt o bastant satisfets de viure a Badalona. Per a Serrano, el PP només vol fer un ús partidista d'algunes dades descontextualitzades.

L'enquesta la va encarregar la Diputació de Barcelona a l'empresa Opina. Les preguntes es van fer telefònicament a finals de març de 2009 a 800 badalonins majors d'edat.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat