Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Política
        • El PP de Badalona critica el mal funcionament de l'Institut municipal de Promoció de l'Ocupació

El PP de Badalona critica el mal funcionament de l'Institut municipal de Promoció de l'Ocupació

Publicada: 20.05.2010Secció: Política

El Partit Popular de Badalona critica el mal funcionament de l'Institut municipal de Promoció de l'Ocupació de la ciutat. Segons expliquen els populars, els ciutadans es queixen que l'institut municipal no disposa d'informació sobre els plans d'ocupació de la Generalitat i que els maregen adreçant-los d'una administració a una altra.

Per la seva banda, des del govern municipal expliquen que el servei d'informació de l'IMPO funciona correctament. A més, asseguren que aquells que s'adrecen a l'institut municipal demanant informació sobre els plans d'ocupació, reben un full on es detallen els requisits mínims de les persones a contractar i els sectors i activitats del Pla.

Des del PP de Badalona, a més, exigeixen la incorporació dels sindicats i dels grups polítics a la taula de valoració d'adjudicació de treball per tal d'afavorir la transparència i l'equanimitat. Pel que això respecta, el govern assegura que aquests llocs de treball els decideix un equip de tècnics qualificats, que sempre ha estat així, i que incorporar representants polítics aniria contra la mateixa llei.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat