Botó Contacta amb Badaweb

Garcia Albiol no demana perdó per la campanya dels fullets repartida a La Salut

Publicada: 06.05.2010Secció: Política

El president del PP de Badalona, Xavier García Albiol, no s'ha retractat ni ha demanat perdó per la campanya dels fullets repartits al barri de la salut i que vinculaven immigració i inseguretat. A la seva primera entrevista després de la polèmica, Albiol assegura que no ha atacat cap col·lectiu immigrant i que els díptics només reflectien la problemàtica d'alguns barris de Badalona. El líder popular, però, accepta que l'elecció de les fotografies incloses en el fullet, com la pancarta amb el lema ‘no volem rumanesos’, és discutible.

El president popular ha assegurat haver passat alguns moments d'angoixa després del que ha titllat com linxament mediàtic per part del PSC de Badalona. En aquest sentit, pel que fa a les crítiques pel fet de viure a Barcelona i mantenir l'empadronament a Badalona, Albiol ha explicat que viu temporalment a la capital catalana i que properament s'instal·larà al barri del Gorg. Segons el líder popular, les crítiques que ha rebut aquests dies responen a la por del PSC a què el PP guanyi les properes eleccions municipals.

Albiol ha assegurat que els dubtes expressats sobre el díptic per alguns dels dirigents populars eren perquè parlaven d'oïdes i sense haver-lo vist. Ara, segons el president popular, ja no hi ha cap problema amb el seu propi partit.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat