Botó Contacta amb Badaweb

ERC de Badalona reivindica que el metro arribi fins a Can Ruti

Publicada: 30.04.2010Secció: Política

Esquerra Republicana de Badalona continuarà reivindicant que la xarxa de metro de la ciutat s'allargui fins a l'Hospital Germans Trias i Pujol passant pels barris de Casagemes, Morera i Pomar. Tot i que el Pla Territorial Metropolità aprovat per la Generalitat no inclou aquest perllongament, els republicans expliquen que no pot haver-hi interessos empresarials que dificultin l'extensió del servei de metro a la ciutat. El candidat d'Esquerra a Badalona, Uriel Bertran, s'ha referit a empreses com Tusgsal que, segons afirma, podria perdre clients amb la seva xarxa d'autobusos si arribés el metro a Can Ruti.

El desplegament del metro per aquests barris de Badalona era una de les al·legacions que Esquerra va presentar al Pla Territorial i que no s'ha acceptat. D'altra banda, els republicans es feliciten perquè el Pla no inclou que el túnel de la B-500 sigui de peatge. Tot i que no és definitiu, ja que el Pla Director d'Infraestructures haurà d'establir com es finançarà el túnel de la Conreria, Esquerra afirma que és un primer pas gràcies a la pressió que s'ha exercit des del partit.

Una altra de les al·legacions acceptades, i demanada per tots els grups polítics de la ciutat, és el canvi de categoria de l'autopista C-31 a via estructurant suburbana primària. Tot i que no es coneixen les actuacions concretes, Esquerra Republicana considera s'ha fet un pas endavant en la petició d'integrar la C-31 a la trama urbana.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat