Botó Contacta amb Badaweb

L'alcalde de Badalona demanarà a la Generalitat més Mossos d'Esquadra als barris del sud

Publicada: 29.04.2010Secció: Política

L'alcalde de Badalona, Jordi Serra demanarà al govern català més efectiu dels Mossos d'Esquadra als barris del sud de la ciutat. Durant l'emissió de l'espai ‘Casa de la Vila’ a Televisió Badalona, Serra ha ironitzat sobre el fet que el líder del PP a Badalona visqui al barri de Pedralbes de Barcelona.

En una entrevista, d'una hora, que va emetre ahir a la nit Televisió Badalona, l'alcalde de la ciutat, Jordi Serra ha recordat que el líder popular, Xavier García Albiol no viu a la ciutat. Serra, ha avançat que demanarà més presència policial i ha retret al líder popular que enlloc d'oferir solucions com aquesta nomès busqui la polèmica.

Serra, ha replicat a García Albiol de no estimar la ciutat i ha recordat que des de l'any 2006 s'ha avançat molt amb matèria de convivència. Durant el programa a Televisió Badalona, l'alcalde ha avançat que durant el proper mes de maig començaran dues grans obres a la façana marítima; la remodelació de l'estació de Renfe i les obres a l 'edifici de la CACI per acollir el Museu del Cómic.

Durant l'emissió de l'espai ‘Casa de la Vila’, l'alcalde de Badalona, Jordi Serra, també ha avançat que desprès de l'estiu entrarà en funcionament el nou ambulatori del carrer Garriga, al barri del Progrés.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat