Botó Contacta amb Badaweb

Mocions aprovades al Ple Municipal d'ahir dimarts

Publicada: 28.04.2010Secció: Política

El Ple Municipal d'aquest dimarts ha aprovat per unanimitat la licitació i les obres del nou ambulatori que se situarà a la Plaça del Gran Sol del barri de Llefià. En concret, s'ha donat el vist-i-plau a un conveni signat entre l'Ajuntament de Badalona, el Servei Català de la Salut i la Conselleria de Salut per tirar endavant la construcció d'aquest centre d'atenció primària que correrà a càrrec de l'empresa municipal Engestur. L'alcalde de Badalona, Jordi Serra, ha agraït l'acord de tots els partits polítics i espera que en breu es puguin iniciar les obres d'aquest equipament que donarà servei a 23.000 persones. El nou ambulatori servirà per descongestionar els centres d'atenció primària de la Salut i de la Plaça Trafalgar i també donarà resposta a les demandes dels veïns que denuncien des de fa temps una manca d'especialistes a la zona. De fet, la Generalitat ja es va comprometre amb aquests veïns que les obres haurien de començar durant el primer trimestre d'aquest 2010 i que s'allargaran durant 3 anys.

I justament al final del Ple Ordinari d'aquest dimarts, l'alcalde de Badalona ha fet públic que l'institut la Pineda mantindrà la segona línia de batxillerat, tal com ahir avançàvem des de Ràdio Ciutat de Badalona. El regidor d'educació Josep Duran ha explicat que la Generalitat ha decidit reconsiderar la seva decisió d'eliminar aquesta línia i que durant el proper any s'haurà d'estudiar si cal prendre mesures davant l'oferta d'estudis postobligatoris a la ciutat.

Davant els dubtes del col·lectiu d'estudiants sobre si l'any que ve la Generalitat tornarà eliminar la línia, Duran confia que no serà així. El regidor d'educació espera que si hi ha problemes amb l'oferta, el govern català no elimini els serveis educatius que ofereix La Pineda. En aquest sentit, Duran espera que la decisió es prengui amb consens entre les dues administracions.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat