Botó Contacta amb Badaweb

EL PP de Badalona reparteix uns fullets on és diu 'no volem romanesos'

Publicada: 26.04.2010Secció: Política

El Partit Popular a Badalona ha celebrat aquest cap de setmana un acte de difusió d'algunes de les línies ideològiques de la formació. Ho ha fet al mercat de La Salut i amb la presència de la presidenta del PP a Catalunya, Alicia Sánchez Camacho.

Els populars han explicat que les seves prioritats són combatre la inseguretat ciutadana i l'incivisme a Badalona i regular la immigració. Les seves declaracions però han encès la polèmica. De fet, des de Madrid els Populars es desvinculen dels fullets racistes de Badalona. Uns fullets que es van repartir als veïns i on s'hi pot veure una imatge que diu ‘no volem romanesos’. La sotssecretària d'Organització del partit, Ana Mato, ha afirmat que el seu partit no té res a veure amb aquests pamflets, desvinculant-se d’aquesta iniciativa.

Alicia Sánchez Camacho va explicar també que barris com La Salut o Llefià són una prioritat pel PP i, en concret, la sensació d'inseguretat ciutadana que segons els populars creix en aquests barris.

Per la seva banda l’alcalde de Badalona, Jordi Serra, considera que els populars magnifiquen desmesuradament aquesta suposada sensació d'inseguretat a determinats barris.

Durant la visita dels populars al mercat de La Salut, Sánchez Camacho va explicar que la regulació de la immigració i la gestió de la sensació d'inseguretat ciutadana a barris com Llefià o la Salut seran una prioritat pel PP a Badalona i que la ciutat ho serà pels populars a Catalunya.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat