Botó Contacta amb Badaweb

ICV-EUiA fa una crida als grups municipals per tal que la C-31 sigui una via suburbana

Publicada: 12.04.2010Secció: Política

Iniciativa per Catalunya Verds Esquerra Unida i Alternativa ha fet una crida a tots els grups municipals a sumar esforços per què l'autopista C31 sigui una via suburbana. Segons els ecosiocialistes el nou pla territorial metropolità no ho contempla i per tant consideren que es perd l'oportunitat per eliminar aquesta barrera física que travessa la ciutat.

La resposta de Política territorial i Obres públiques va desestimar la proposta del consistori badaloní i diverses entitats de la ciutat. Ara, el següent pas segons els ecosocialistes, és l'aprovació definitiva per part del govern de la Generalitat. Per això, han demanat per carta a tots els grups municipals fer pinya perquè la C-31 al seu pas per Badalona sigui una via estructurant suburbana.

En la carta insta a tots els grups municipals a reunir-se abans del 20 per insistir que la C-31 sigui una via permeable i que no divideixi la ciutat. A més, demanen el govern municipal fermesa davant del govern de la Generalitat.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat