Botó Contacta amb Badaweb

Els directors de les escoles públiques de Badalona donen suport a les Ampes

Publicada: 08.04.2010Secció: Educació

Els directors de les escoles públiques de Badalona donen suport a les Associacions de mares i pares de la ciutat en les seves reivindicacions. Asseguren que calen més recursos d'Educació i que les Ampes estan adquirint un paper a les escoles que no els correspon.

El representant dels directors badalonins a la Junta Territorial de Barcelona, Casto García, assegura que en el nou calendari activitats com la setmana blanca i en altres festius la responsabilitat ha de ser de tècnics de l'administració i no de pares que treballin de forma voluntària.

El també director del CEIP Josep Boada de Sant Roc ha recordat que les Ampes amb els anys han perdut pistonada i ha titllat d'absurd el fet que ara el Departament les vulgui sobrecarregar de feina quan en molts casos moltes escoles no tenen suficients pares que s'hi puguin dedicar. Els directors no descarten donar el seu suport en les mobilitzacions organitzades per quatre federacions de pares aquest diumenge a la plaça Sant Jaume de Barcelona.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat