Botó Contacta amb Badaweb

El PP de Badalona diu que la reacció de l'Ajuntament el dia de la nevada va ser un desastre

Publicada: 18.03.2010Secció: Política

Segons el president del PP a la ciutat, Xavier García Albiol, el govern va constituir el seu gabinet de crisi 6 hores després de rebre l'avís de la Generalitat sobre el temporal. Des de l'Ajuntament, neguen el retard en la reacció i asseguren que la Guàrdia Urbana va estar en contacte permanent amb els resposables de protecció civil.

Segons García Albiol, però, els cotxes de la policia local no tenien cadenes per circular i es van haver de quedar a les cotxeres. Els populars creuen que aquesta va ser la raó per la qual no es va avisar als ciutadans que no hi havia servei d'autobusos a causa de la neu. El president popular assegura que la ciutat es va convertir en un caos.

Des del PP també creuen que s'hauria pogut evitar el colapse a l'Hospital Germans Trias i Pujol si el govern hagués actuat amb més rapidesa. Per tot plegat, els populats reclamen a l'alcalde que convoqui amb urgència la comissió Municipal de Protecció Civil perquè l'alcalde expliqui quines mesures es prendran per evitar que es repeteixi la situació.

Per la seva banda, el govern municipal es reafirma en la bona feina de les 300 persones que van participar en l'operatiu i assegura que el primer gabinet de crisi es va reunir a dos quarts de dues, és a dir, dues hores més tard de rebre l'avís de la Generalitat. El govern nega que els comandaments de la Guàrdia Urbana no estiguessin al càrrec de les seves obligacions professionals i assegura que es van distribuir 23 tones de sal als carrers de la ciutat durant tot el dia. Sobre Can Ruti, l'Ajuntament explica que l'hospital mai va quedar incomunicat i que només es va restringir el trànsit puntualment per raons de seguretat.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat