Botó Contacta amb Badaweb

La Generalitat ha aprovat una inversió per construir dues escoles a Badalona

Publicada: 03.03.2010Secció: Educació

El govern de la Generalitat ha aprovat una inversió que permetrà construir dues escoles a Badalona. Es tracta dels CEIPS Bufalà II i Montigalà que deixaran d'estar en mòduls prefabricats, gràcies als 8 milions d'euros que el govern català hi destinarà. L'actuació preveu que els centres educatius, d'una línia, impartiran les etapes d'infantil i primària. Tot i aquesta partida els dos edificis escolars no estaran enllestits pel curs vinent segons ha explicat el regidor d'Educació de l'Ajuntament de Badalona, Josep Duran.

Les escoles beneficiades per la inversió s'han mostrat satisfetes per la decisió del govern català. La directora de l'escola Bufalà II, Pilar Peralta, ha explicat que amb el nou col·legi les condicions de l'escola milloraran.

Per la seva banda, la directora de l'escola Montigalà, Amèlia Pérez, afirma estar contenta per l'acord i confia en què la seva opinió comptarà alhora de construir l'escola.

Les dues escoles han iniciat aquest curs la seva activitat lectiva amb una sola línia, excepte el grup de P-4 del centre de Bufalà que en té dues. No obstant, les seves directores opinen que necessiten que els centres disposin de dues línies completes, malgrat que l'ajuda no ho contempla. El regidor d'educació, però, no tanca les portes a una possible ampliació en un futur. Les dues escoles han començat aquest curs la seva activitat lectiva. L'escola Montigalà es troba a la plaça Manuel Moreno Mauricio, mentre que Bufalà II se situa al carrer Molí de la Torre, tot i que el futur edifici escolar s'aixecarà a un solar del carrer de la Ciència.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat