Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Política
        • Uriel Bertran serà el cap de llista d'Esquerra Republicana en les properes eleccions municipals

Uriel Bertran serà el cap de llista d'Esquerra Republicana en les properes eleccions municipals

Publicada: 02.03.2010Secció: Política

Segons ha pogut saber Ràdio Ciutat de Badalona, el diputat badaloní, Uriel Bertran, serà el cap de llista d'Esquerra Republicana de Catalunya a les properes eleccions municipals. Aquest va ser el resultat de la votació d'ahir al vespre en què només es va presentar la candidatura de Bertran. El repte principal del nou candidat serà millorar els resultats de les properes eleccions en què Esquerra va perdre un dels dos regidors que havia aconseguit l'any 1999.

Uriel Bertran té 33 anys i és llicenciat en Economia per la Universitat Pompeu Fabra. L'any 1997 va ser nomenat portaveu nacional de les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya i el 2003 va ser escollit diputat al Parlament de Catalunya per la llista independentista. Bertran va protagonitzar la plana política fa tres anys quan es va posar al capdavant d'Esquerra Independentista, corrent intern del partit que exigia un canvi de rumb i una aposta més decidida per l'autodeterminació. Des de llavors també ha col·laborat activament en l'organització dels diversos referèndums per la independència que s'estan celebrant a diversos municipis.

Bertran ja era un dels noms que més sonava a les travesses per encapçalar la llista independentista. L'actual president del grup municipal, Mateu Chalmeta, i el president del partit, Miquel Estruch, eren altres dels noms que van sonar i que ara ja han quedat descartats. La confirmació oficial serà aquest migdia quan està convocada una roda de premsa d'Uriel Bertran.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat