Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Successos
        • 17 persones ingressen a la presó desprès de tancar-se l'operació conjunta entre Mossos i Guàrdia Urbana

17 persones ingressen a la presó desprès de tancar-se l'operació conjunta entre Mossos i Guàrdia Urbana

Publicada: 25.02.2010Secció: Successos

17 persones han ingressat a la presó, després que aquest dimarts es va tancar una operació, conjunta entre Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Badalona, que ha permès desmentallar 8 clans que havien robat en una setentena de bars de la ciutat. La jutgessa del Jutjat d'Instrucció número 2 de Badalona ha dictat una mesura pionera a Espanya que prohibeix entrar a la nostra ciutat els detinguts fins que acabi el procés judicial. Els agents han pogut fer aquestes detencions després d'escorcollar cinc habitatges del barri de la Salut. Els Mossos segueixen amb la investigació i preveuen noves detencions.

Els detinguts sempre actuaven de la mateixa manera. Entre la una i les cinc de la matinada es dedicaven a robar als bars de la zona sud de Badalona. Sempre anaven en grup i a peu desvalizaven tot el que trobaven, diners, petits electromestics, tabac i fins i tot paquets de cafè. Els detinguts han estat arrestats a cinc habitatges del barri de la Salut Alta, entre la matinada de dijous passat i aquest dimarts en un gran desplament policial.

Els Mossos d'Esquadra han destacat la col.laboració conjunta de la Guardia Urbana de Badalona i del jutjat d'intrucció número 2 de la ciutat que ha permès aquestes detencions, en el marc d'una complexa investigació iniciada a finals de l'any passat. Tots els detinguts eren reincidents, tal i com han destacat des dels Mossos d'Esquadra.

L'operació policial ha permès intervenir una vuitantena de telèfons mòbils, 9.000 euros i desenes d'objectes electrònics. Els Mossos d'Esquadra han informat que tenen pendents cinc detencions més en relació en aquest cas.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat