Botó Contacta amb Badaweb

ICV-EUiA demana al govern local que elabori i apliqui un Pla d'Igualtat Municipal

Publicada: 22.02.2010Secció: Política

Iniciativa Verds Esquerra Unida i Alternativa demana al govern local que elabori i apliqui un Pla d'Igualtat Municipal per a la ciutat i un altre d'intern per a l'Ajuntament de Badalona. Els ecosocialistes creuen que, fins ara, el govern local no ha abordat aquesta qüestió amb seriositat.

Iniciativa Verds Esquerra Unida creu que no té sentit que les polítiques d'igualtat s'apliquin des d'una sola regidoria en comptes d'impulsar-les des de tots els àmbits del govern. En aquest sentit, els ecosocialistes consideren necessari l'elaboració d'un pla d'igualtat que faci una diagnosi de la situació a la ciutat i a l'administració i que apliqui les mesures necessàries.

El Consell de la Dona de Badalona no s'ha adherit a la proposta perquè defensen que ja existeix a la ciutat un pla d'igualtat. La reivindicació ecosocialista també coincideix amb la commemoració el proper 8 de març del Dia Internacional de les Dones.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat